Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vas nije bilo '95 kad je Armija došla do Banjaluke a Sefer do Širokog, bilo bi nam bolje. Zato odjebite govna fundamentalistička.
a dobro, pomogao im je i Alija u tome, nemoj zaboravit
root@ O čemu ti pričaš? Sefer Halilović je smjenjen 93., na njegovo mjesto postavljen Rasim Delić. Hrvatsko-Bošnjački sukob je završio u 2. mjesecu 1994. Washingtonskim sporazumom je stvorena Fedracija i ustrojena zajednička komanda i savezništvo HVO-a i Armije BiH. Bihaće je akcijom Oluja deblokiran u kolovozu 1995. 22. srpnja Splitskim sporazumom između Alije Izetbegovića i Franje Tuđmana dopušta se HV-u sudjelovanje u protiv R.Srpske. 8. rujna započinje zajednička akcija HV-a, HVO-a pod nazivom Maestral u koju se uključuje i Armija BiH u kojoj 4. i 7. motorizirana brigada HV-a, te po procjenama 3 brigade HVO-a uz 5. i 7. korpus Armije BiH kreću u osvajanje zapadne Bosne. Kakav Halilović pred Širokim 95-te.???? Provjeri malo svoje činjenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo je zaboravio cinjenicu da Hrvatska nema tri konstitutivna naroda, od kojih bi najmanje dva svakodnevno zaje.bavala napredak drzave prema euroatlantskim integracijama.
pos.erem ti se ja na sve 3 ta konstitutivna naroda
Gradjani zaslužuju bolje ,ali nažalost građana nema uopšte u ustavu dejtonskom...dok je god tako ,građanima će biti,nažalost, sve gore!
Govna američka se samo prave da podržavaju BiH. Nametnuli su nam embargo, kad' su vidjeli da Srbi neće riješiti "islamsko pitanje" na Balkanu, zaustavili su rat, samo da ga ne bi više gledali na televiziji. Kobejagi bombardovali Srbe, a kada smo trebali slomiti velikosrpski projekat zaustavili su nas. Nametnuli nam ludačku košulju zvanu "Dejtonski mirovni sporazum" i sada am kažu da se dogovorimo. Isto su pričali u ratu: "Dogovorite se"; nama ruke vezane, a Srbi imaju oružje JNA.
Najgora rečenica: "Zaslužuješ ti bolje".
Reci to u Banja Luci šta pričaš onima kojima se .ebe i Bosnu i za tebe
"Da postane sastavni dio Evrope te da im SAD želi pomoći u tome." POTREBNO JE GOSP.DA UKLONITE DISKRIMINACIJU BOŠNJAKA KOJE STE U USTAVU SVOJIM ULTIMATUMOM DISKRIMINIRALI PA IM AGRESORI ZA STOLOM BLOKIRAJU NAPREDAK KA EU
root@ O čemu ti pričaš? Sefer Halilović je smjenjen 93., na njegovo mjesto postavljen Rasim Delić. Hrvatsko-Bošnjački sukob je završio u 2. mjesecu 1994. Washingtonskim sporazumom je stvorena Fedracija i ustrojena zajednička komanda i savezništvo HVO-a i Armije BiH. Bihaće je akcijom Oluja deblokiran u kolovozu 1995. 22. srpnja Splitskim sporazumom između Alije Izetbegovića i Franje Tuđmana dopušta se HV-u sudjelovanje u protiv R.Srpske. 8. rujna započinje zajednička akcija HV-a, HVO-a pod nazivom Maestral u koju se uključuje i Armija BiH u kojoj 4. i 7. motorizirana brigada HV-a, te po procjenama 3 brigade HVO-a uz 5. i 7. korpus Armije BiH kreću u osvajanje zapadne Bosne. Kakav Halilović pred Širokim 95-te.???? Provjeri malo svoje činjenice.
*Federacija
Jedina sansa za BiH je da se SAD i Njemacka aktivno ukljuce u izmjenu Ustava. Znam da nisu zainteresovani, da imaju vaznijih interesa, daleko od toga da su to neki pozitivci i mirotvorci, ali ovdje druge nema. Ne radi se o nasim zeljama, ljubavi ili simpatijama, samo realnost. Niti milimetra pomaka nece biti dok se to ne desi.
Hrvatskoj SAD nisu poslale lordove Karingtona i Ovena (sa Stoltenbergom), sa kartama u rukama da podijele Bosnu. Hrvatska nije imala Dejtonski sporazum, da je podijeli i vječito zakuje u toj podjeli bez ikakve šanse za poboljšanjem. Hrvatske interese je branila Njemačka (produžena ruka SAD). Ako uzmemo ovo u obzir, a Bajden sve ovo zna, ovo je jedna velika blamaža i podrugivanje.
čekaj mirsade letgendo. znači-na kraju-tko je sve dijelio bosnu? amerikanci uz tihu potporu rusa, karington i oven, njemačka,marsovci i štromfovi, milošević i tuđman. alija ni slučajno. svi je dijelili a podijelili nisu. mjesecima slušam na ovoj stranici da su bosnu dijelili milošević i tuđman, a sad evo i amerika i njemačka i karington i oven a sutra će neku napisati da si je dijelili i kiro gligorov i georgi dimitrov pa čak i pokojni jaser arafat
Milošević je bio godinama u SAD, a njegov veliki prijatelj David Rokfeler. Tuđman je, kako sam već pisao, dobio 50 miliona dolara za predizbornu kampanju, od američkog Kongresa. SFRJ je razbijena kao još jedna od socijalističkih zemalja, a pošto je u svoje vrijeme bila ekonomski uspješna, politički nesvrstana, zato je i morala nestati. Savjetnik za nacionalnu sigurnost američkog predsjednika Kartera, Zbignjev Bržežinski izjavio je kako su SAD namamile Ruse u Afganistan (a Karterova odluka da u julu 1979.g. odobri novčana sredstva za opoziciju u Afganistanu to potvrđuje). Nakon što su Rusi vojno upali i intervenisali u Afganistanu, Bržežinski je svom šefu (Karteru) poslao poruku "da su Rusi dobili svoj Vijetnam". Sve ovo pišu zapadni izvori (intervju je Bržežinski dao francuskom magazinu), tačnije Čarmels Džonson u knjizi Blowback (povratni udar).
Evo nama "mud"rosti od Bajdena. Juče je uvjeravao 40 država u svijetu da ne prihvate Snowdenov zahtjev za azilom, danas evo počeo da nam prosipa pamet kako "naši lideri" (koje je njegova država instalirala i podržava, počevši od duduka pa dalje), treba da donesu odluke. Marš tamo džukelo lažljiva!
Neznam tačno koji su motivi, ali Amerikanci su, uz pomoć domaćih političara napravili ovo stanje kakvo jest i njima to stanje odgovara
8:30, zvono na vratima ustajem i zastajem nijem covjek u cilindru i fraku mi rece hello boy I'm ujka Sam Mozda covjek naplacuje struju TV pretplatu, il' parno grijanje u lice mi dunu dim cigare no my boy meni se vise duguje Reko' garant losa loza il' nesretna ljubav neka sto pijes kad ti skodi vidi sta zena ucini od covjeka A on izvadi pozutjeli papir 6 000 dollars you must pay to ujka Sam a ispod moj potpis, godina i dan Bang, bang, bang boogie-woogie-honey give me my money bang, bang, bang I am boogie-woogie-man give all the money to ujka Sam Poceh da se vadim, reko' zemlja u razvoju slaba razmjena robe nase bogatstvo je bratstvo i jedinstvo nase bogatstvo su tekovine NOB-e Oh, no, problem my boy ujka Sam kupuje sve
Ima tu neke pravde. Dobro si se sjetio
ANARASA JE PEDER KOJI SE PREDSTAVLJA KAO ŽENSKO.....................KAČAVENDINA MUŠKA KURVA...............PROVJERITE FB I VIDITE.............https://www.facebook.com/ana.rasa.37?fref=ts
Bidenu de nam ti reci sta mi zasluzujemo jer ne znamo
Dear Sir Binden you have to talk with the poor BH’s citizens who want to live in the EU, because BH State is all they have. The ruling Elite of multi-millionaires in the Government don’t need BH State or its own people. They have a millions stolen from the ‘’National VAT Tax treasure’’ and can live wherever they want on the Globe. You have a good example in Haris Silajdzic, who left the BH State and replaced with Turkey and life in Turkey Riviera financed by tax money of BH taxpayers. His own people Bosnians, he replaced with the Turks. Thus, the ruling Elite of multi-millionaires in the Government don’t need the BH State and its own people. They will fight that BH never became part of EU because they are not crazy to end up in prison like Sanader in Croatia. The State Bosnia and Herzegovina needs 4 million poor BH citizens, because that is all they have and you have to negotiate with them only.
U čije ime ti govoriš EU ili USA Senilni kauboj
Jo Biden je veliki prijatelj Bosne i Hercegovine. U ratu bio pokretac inicijative da nam se ukine embargo na uvoz oruzja i jedan od rijetkih stranih politicara koji je znao pravu prirodu rata u BiH.
Dragi Bože, sačuvaj me svakakvih prijatelja, od neprijatelja znam šta mi je očekivati.