Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jadan ukupno ima 7 sijedih...
...me, 5 :)
...gile...niko nas nije dešifrovao :)))...ti o kenanu, a ja o britanskoj obavještajnoj :)))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
gospodine Lajčak, ako niste znali sijede vlasi na glavi možete riješiti jedino farbanjem,ali ne onim farbanjem kako ste vi farbali narod, već farbom za kosu...
Mi u BiH najbolje znamo kakav je Dodik, mada i Dodik kao Dodik sam ne bi bio nepobjediv da mu nije vjernih saveznika u vidu HDZ i SDA! Mislim imaju istu politiku koja se temelji na degradaciji zemlje, opstruiranju prosperiteta...itd! Ali ako ti i ovi iz EU znaju i to jasno kažu, zašto su im djela drugačija, nisu li i oni isuviše kontradiktorni!
Ma ofarbali su nas naši dovoljno, da nam ni lajčak ni kompletna EU ne trebaju! Samo valjda farba bila jaka pa nastupilo masovno sljepilo!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a rekonstrukcija pasa? cujemo da si je spremo ali nikad zavrsio.-.
nedostaje mi ovdje slika njegovog potiljka, ne vidim sijede :'(
Jesi - a pio si s njim rakiju iz njegovih slinavih usta !!!
Ko je gospodinu Lajčaku kriv za njegove sijede , Narod ga treba preslušati . Na nižiem nivou vlasti, dakako .
Kada vidis da je izabran za predsjednika covjek koji nema ni 4 razreda osnovne skole, koji ne zna sastaviti obicnu prosto- prosirenu recenicu, koji kao da je do juce ovce cuvao, koji u sebi nema ni trunku morala i stida i koji pored svih ovih osobina ostaje na vladajucoj poziciji dodje ti ne da osijedis nego da se ubijes.
Dodik jedva docekao da balija pocne rusiti svoj dio. A gdje su te iste scene spaljenih zgrada u Banja Luci? Foci? Doboju? Ma bilo gjde u RS-u???? Zar nismo mi svi jedan narod? Bosnjo, skontaj da SRBE i HRVATE boli neka stvar za ove proteste!!!
Balkan, pogledaj malo bolje oko sebe, ako si u Banja Luci. Zašto je vožd mobilisao rezervni sastav policije, ako je sve potaman?
Banjaluka -- U mestu Drakulić, kod Banjaluke, obležena 72. godišnjica od ustašškog pokolja nad srpskim stanovništvom u selima Drakulić, Motike, ŠArgovac i u rudniku Rakovac. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je ustaški zločin u banjalučkim selima Drakulić, Motike, Šargovac i rudniku Rakovac, kada je ubijeno najmanje 2.300 ljudi, dokaz genocidnog i fašističkog nagona tadašnjih ustaških vlasti prema srpskom narodu. "Ubijali su decu u školama i kućama, starce i sve ljude koje su zatekli u ovim selima. Ovo je jedan od najtežih zločina koje je komunistička vlast decenijama skrivala i koji u to vreme nije na adekvatan način obeležavan”, rekao je Dodik novinarima u Drakuliću, a prenela RT Republike Srpske. On je naglasio da se ovo stradanje Srba nikada ne sme zaboraviti. Ministar prosvete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija podsetio je da je na prostoru Republike Srpske mnogo mesta gde su stradali Srbi u Drugom svetskom ratu. "Malo je ljudi u Republici Srpskoj čiji preci nisu stradali na nekom od stratišta kao što je ovo u Drakuliću, ali i u Jadovnu, Hercegovini i Grmeču. Veoma je važno da obeležimo godišnjice stradnja i da ne zaboravimo naše pretke koji su na najstravičniji način ubijani", rekao je Mutabdžija. Predsednik Organizacije porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske Nedeljko Mitrović istakao je da se srpskom narodu ne sme osporavati obeležavanje stratišta. "Moramo se sećati svih stradalih predaka, ali i naših najbiližih koji su živote dali za stvaranje Republike Srpske", rekao je Mitrović.
Dejane to je OK. No, nesmiju se zaborviti i druge žrtve i Ustaša i Četnika!
I ja mislim da je RS nezavisna. Tako misle i vecina Srba pa kad Sanela shvati da interviju moze da pravi na podrucju od Sarajeva do Tuzle shvatice dokle joj se drzava prostire. A ako sam nesto progresio neka me koriguje.
U teško si zabludi dick 5, javi se za osam mjeseci!
Slovacki glumac, seda mu bolje stoji od brbljovog jezika. Dodo ce biti tu dokle god ga Putin podrzava, a bice jos dugo jer zapad gura prst u oko Rusima. Vi ste zaboravili ko je dobio ratove sa Nemcima, Rusi....
Sanela, bolje da brine sta ce biti kod nje u kuci umesto da se brine za Srbiju i njenu provinciju. Sto vise takvih kao ona misle da ce biti kako zapad hoce bice vise problema i manje sanse da ostane jedna drzava. A Laicak neka brine kako da sacuva svoj posao. RS ce se odvojiti pre ili kasnije ne zato sto to zapad podrzava vec sto vi muslimani mislite da je sve vase i ste centar sveta. Imate i lidere koji sami svojim ponasanjem vode razbijanju.
Vučić, naravno pred izbore, NEMA PROMJENA GRANICA, sem unutar Srbije. Pošto RS nikada nije bila Srbija, šta...?
ebem i tebi mater
Ahaha jedan je Mile!
Pravo jedan, ali samo u kafani!
Hoce to kad imas GUZNOG havera ...Hebo ti Dodik mater a ti njemu nisi mu smjeo nista ...ista ste vi GOVNA!!!!!!!!!!!
a tko ista smije caru nad carevima? ...evo kupit cemo miroslavu jednu farbu samo nek se ne sikira :))))
Mali ti si obični seronja i lažeš jer si cijelo vrijeme podržavao ubice i genocidaše.
Bar si posten pa to kazes jer nije lahko sa primitivicem kakav je Dodo.