Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hadzic je potpuno u pravu, zbog nebuloza u predsjednistvu bih gradjani ce na karaju najvise da ispastaju
de kmeru ne seri
ovaj sastav predsjednistav je katastrofa, nijednu odluku bitnu za drzavu nisu usvojili, a pojedinci se znaju 'prsiti' kako su oni zastitnici drzave, pa ako je tako zasto ovo veoma bitno pitanje nije usvojeno????
ti kao da si pao sa marsa. pa uloga srpskog predstavnika i jeste da čini sve da uništi bosnu. oni to ni ne kriju. shodno tome tvoje pitanje je jako naivno jer ne može se mrzitelja bosne privoliti da čini nešto za bosnu. dakle pitanje je kako osigurati funkcioniranje države bez četnika a jedino je rješenje da se u slučaju daljnjih blokada države vrati na snagu ustav republike b i h.
Problem je u tome što oni štite susjedne države a ne ovu svoju. By the way.
šta će se desiti? nećeš dobiti tal.
ova predstevnjista ni su normalna sviju ih treba izbaciti iz evrope
Mah eto potpisali su svi.. skontali da ipak zive u BiH
volio bih da nam hoce trebat vise nego mjesec dana djaba biti na moru, valjda bi tada narod zakljucio u kakav su nas corsokak doveli politicari
A i ove Hrvate nabijem na ...
Daj ne seri i ti!
jedino rjesenje je razlaz
Ako vec nesto treba usvojiti neka to bude zakon o JMBG ,a ne da hlade guzice .
Bez ovoga, "može" ..... !
Uopšte nije problem u Radmanoviću, on je samo pijun, a ova odluka samo izražaj organizovanog opstruiranja države sa ciljem da se ista pokaže kao neodrživa i nefunkcionalna. Politika svake stranke iz tog entiteta se bazira na blokiranju funkcionisanja državnih organa, podrivanju institucija države i antidržavnoj retorici, ili još jednostavnije, ne vole oni sami sebe koliko mrze Bosnu. Sami će svoje stanovništvo staviti u kavez da bi nanijeli štetu državi i to isto stanovništvo će im dati aplauz za taj postupak. Ako je već odluka donijeta mimo ustava i zakona, zašto se Radmanović ne žali Ustavnom sudu? Zato što bi to impliciralo poštivanje države, vjeru u pravosudne organe, održivost, funcionalnost i uređenje. No, Radmanoviću kao izrazu te samoubilačke politike to i ne pada na pamet, svaku odluku premazanu nacionalizmom i ugroženošću entiteta stanovništvo istog prihvata kao istinu i to je problem.
gospodo iz SDP-a, vas koalicioni partner je za to zasluzan.
Da si ti Hadžiću svoj posao radio na vrijeme, ne bi mi došli u situaciju da se sredinom juna potpisuje sporazum koji treba stupiti na snagu od 1. jula. I što je najžalosnije, Radmanović je izgleda u pravu, jer vi niste radili kako treba. Samo što kod njega nema volje da pokriva vaše propuste kao što su to uradili Izetbegović i Komšić, ali ima volje da i ovako slabu državu potkopava još više. I onda vi pravite ovu predstavu za javnost, kao vi sada neki borci za BiH, a ovi nas ruše. Ruše oni nas od '90 samo nisu imali saradnike sa naše strane do sada. Dok se niste vi pojavili da nas dotučete...
Sve se u ovoj državi može desiti ali da ova gamad skupa sa SDA,SBBIH,HDZ,SNSD odjebe sa vlasti to nikako.Ko žohari ste,ničim se ne možete istrijebiti.
Da hoce vala,jb. vas Hrvatska,Crba Gora cudo :D
Svi za Ulcinj! Po meni crvatići i crvatska mogu krepati od gladi!
ako se vize i uvedu za građane bih, to je stvar politike unije a nikako želje hrvatske. kao da to do sad svima nije jasno, izgleda da u bosni nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a ti hadžiću nemaš putovnicu, ma ti nisi nikakvi bošnjak....