Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reperendum je naduvani balon.
A kada pukne, nikom nista
Kakva je to budalestina zabrinuta zbog raspada Bih, jesu li ovako zalili kada su otvoreno razvaljivali yugu. Je li prave debili ili su stvarno.
Kakva zabrinutost? Poskidaj stoku i u buharu! Pa necete valjda primiti BIH u Eu sa ovakvim sistemom glasanja, sa fasistima na vlasti!
Ja predlazem da dan RS bude svake godine "na 5-tog" u mjesecu :) :):) i svi bi bili sretni :) :) :)
Nije daleko od pameti da su sa referendumom htjeli pokvariti prihvatanje naše aplikacije. Nije im uspjelo, i šta će sad? :)))) I ako održe referendum, referendum i njegov ishod, nemaju nikakvu pravnu snagu. Đaba će trošiti pare, a narod im gladan i živi u bijedi. Bolje da te pare njima podijli, on je sebi dosta uzeo :)) (dodo)
Nabijem vas sve na munafički penis i zavrtim ko na ringišpilu!
pa jeste,..ljudi su zabrinuti jer Srbi slave 9-ti Januar,...dje neces biti zabrinut Desi li se 9-ti u Januaru,..to ce biti katastrofa
Zvaničnici koji učestvuju u radu Vijeća za opće poslove EU su i jasno rekli da će referendum u RS-u utjecati na evropski put BiH. ---- hahahahah...ovde yebe lud zbunjenog Inace referendum kad ce Srbi slaviti nesto ce uticati na "evropski put BiH",..inace korupcija, nepotizam, bezvlasce, lopovluk itd itd...e to vec je u drugom planu. Ovde se jasno vidi da yebe lud zbunjenog. Bice da ove geake boli ona stvar cak i za ono sta im je posao,..dodju u taj jad od drzave i uzmu 'overtime dnevnice i bonus
pa jasno je i vrapcima da se pičkousti vučko dogovorio sa krmkolikim ronhilom da potegne referendum kako bi spriječio bosnu da uđe u EU
Momak.. glup si kao tocak...
mora da je u Bakir u talu,..on se treb'o zaliti Ustavnom Sudu
Zabrinutost i oštre osude...jest mi to nešto poznato
Ćuj to zabrinuti?! Što nam ne dadnu da budnemo poćasni ćlanovi Europske Unije....i da nam dadnu NATO pa da rastjeramo ćetnike jednom za vazdan.
Bježao sa časa kad se učilo slovo Č
@U96 Nisam bježao sa ćasa, nego vako se piše na bosanckom. Pravilo se zove ''zvućna distinkcija tvrdo & mehko''