Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Tanj nije nista uradila konkretno za BiH. Kupi na nama politicke poene..
Zaista mi nisu jasni ovi nastupi, ako neko zaista hoće da pomogne iz "Republike Hrvatske" koja je u EU, onda treba da kaže da treba da bude i "Republika Bosna i Hercegovina", eto Šuica, ako ti neko nije šapnuo kako se pomaže, eto ti moj besplatan savjet.
Znali smo mi i 1996,da je Dayton recept,da se još uvijek i jače krvimo...skoro 30 godina,vi Evropske birokrate,zahebavate narod na Balkanu,daj ovo,daj ono...sad ste se prepali Rusa,da vas oni ne prestignu...Nisam Rusofil,nimalo,ali kad bih trebao birati partnera,danas bih izabrao Ruse,jer imaju novac i pošteno plate sve isporučeno,za razliku od Zapada koji bi sve džabe i guzovače...Bit će da ste se prepali Rusa,pa sad žurite....
Dajte Srbima u Hrvatskoj entitet, pa onda pričajte o "jednakopravnosti" naroda! Mislite da ono što Tuđman nije postigao u BiH topovima možete dobiti mikrofonima. Ovakve treba proglasiti nepoželjnim u BiH. NEĆE PROĆI!
Dan kad je Šuica pametovala Bosancima, pa s njom se i u njenom HDZ-u sprdaju, ovo je za kolektivnog samoubistva.
Nije loša ova Tanja Fajon. Kao govornica, mislim :)
pa tako vam kurza mjenjajte to. koji ste onda kurz dolazili da nam kazete nesto sto znamo vec dvije decenije?