Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bogda kceri da te beg uzme.
Ko je ovo omogućio? Koalicija SBB-SDA-HDZ, a posebno Radoncic koji stalno djeluje kao uvezujući faktor izmedju svih nacija u BiH. Hajmo sada komunjare udarajte mi negativne lajkove dok se grizete po prstima...:D
Vrlo je indikativno da su Fahraona uhapsili bas kada je on ulaskom u koalciju stabilizirao stanje u FBiH i BiH. Inidkativno je isto tako da se pokušava u istom periodu ugasiti dan RS-a. Neko nam ocigledno mulja iza ledja i pokusava da nam podapinje! Ko? Komunjare!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj Himzo vako predo aplikaciju u BH Telecom,ima i 14 godina,jos mu nista nisu javili?
blago budalama koje misle da je ovo bilo nekakav "uspjeh" ... sve sam sigurniji da ništa bolje i ne zaslužujemo od ovog što nas je snašlo
Bosna i Hercegovina ništa ne dobija od zahtijeva za članstvo u EU, jer nju Evropa ne želi kao punopravnog člana Unije ali je ne želi ni izgubiti kao koloniju. Za one koji nisu učili istoriju, BiH će biti aneksirana kao 1978. na Berlinskom kongresu, a to znači decenije eksploatisanja resursa i gubljenje nezavisnosti i suvereniteta. Da li su Srbi danas toliko slabi da će i oni izgubiti RS i prihvatiti podaništvo i čekati nekog novog Gavrila.
2039.. Sve zemlje zapadnog Balkana postaju članovi EU.. 2040, Njemačka, Francuska, Belgija, Španija, Italija, Austrija, Nizozemska i ostale zemlje osnivači EU napuštaju EU i uvode vize svim članovima EU
da guzica vidi puta sto bise reklo
mogu i ja regularnim putem predati zahtjev za posao u Elektroprivredu, oni za prijem u EU, ne zna se kome su šanse veće :)
Naravno da je historijski dan. Gro neprijatelja Bosne i Hercegovine je na aparatima jer su mislili da do predavanja aplikacije nece nikad doci.
Ako je mogla onakva Bugarska ući, nismo ni mi puno gori.
Obično prodavanje magle.... Pa već je rečeno da zemlje članice nisu jedinstvene u pogledu nas, a odluka se donosi koncenzusom... Znači ništa od ovog, samo se blamiramo... Tresla se gora, rodio se miš....
TU NAM JE I KRAJ !
Danas je dan kada Bosna i Hercegovina ostaje kao što je i bila - vic dana.
Lose nam jeste, ali volim pozitivne vijest!
Još jedan igrokaz moćnika a predaje je najveća ubleha u BiH političara drug Dragan ovo apsolutno ne znači ništa čak ovi iz unije izjavljuju da je ovo samo apelacija da ovo ne znači ništa mrdjutim ovo je za naše povjesni trenutak ko fol oni nešto rade, to vam je od prilike ovako upisali ste fakultet elektrotehnike a još niste ni jedan ispit dali ali VI ste naravno potencijalni inženjer hehehe jada i tuge.
Nista od ovog jaro.
Sretno Bosno moja lijepa mila..