Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHHAAHAHAHAHAAHAH Pa naravno da nije spremna !...pa glavi grad nema vode, ministra sigurnosti u zatvoru...od silnog rahatluka i ljepote i djeca su pocela samoubistva..UZAS na kvadrat!
@BH REALNOST 2 opis u par redova...tacno tako!
zaboravljaš da imamo i dobrog tenisera među najjačim ljudima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naka je nama čovke novog audia kupio. Može Evropa čekati na nas.
propada Čoviceva šarada.
mi smo samo za dom spremni
bitno je otići do brisela,malo čalabrkanti menzu,uslikati se sa evropskim karikaturama,malo se provozati kakvim letjelicama sve na račun građana bih,onako reda radi aplicirati za eu pa onda kući
BiH za 20 godina nije obnovila fabrike i otvorila radna mjesta, umjesto da nam svi gradovi budu povezani autoputevima mi imamo kozije puteve koji redovno uzimaju zrtve u nesrecama, sva sposobna i skolovana omladina radi po njemackim i drugim baustelama, koga mi ovdje zahebavamo??Kome ce predati aplikaciju?? za sta??
A Bake&co vec spremili kofercice svoje , ko veli ehto nas na azil ko Sirijci.... Hahahahahaha..... A ja komedije ba .... Hahahahahahaha
Bake&co imaju Arape, Erdogana, Poljine, SCC baš ih zaboli za EU
Hahahaha ......eee, pa sta je ovim u EU i Holandezima ba, pa zasto nece vahko razvijenu i mocnu drzavu da prime pa imamo sunce od cojka za prdsjednistvo, samo smo ih izabirali , pa oni su najbolje sto ima da pruzimo! Kod nas tece mlijek i mlijeko ba, samoae vi u EU mozete od nas ogrebat nikako mi od vas ! Svasta hebo te 😂😂😂👍🏻
I da bude razmotrena opet to moraju odobriti sve drzave clanice EU sto Hrvatska nebi sigurno !!
Pisam se ja na EU !
Himzo vice,dzaba ste krecili!
ma ne treba to nama svakako ce mo ovdje napraviti jednu veliku crnu rupu u Europi :) postajemo sve gori i gori ovako zajedno Srbi, Bosnjaci i Hrvati .. .
mi nikada necemo biti spremni
Minimalac 378 KM a mi predaje zahtjev za Evropu pa treba da nas bude sramota jbt.
Minimalac u Njem. je 400€
@ombre Ko ti je to slago bolan nebio sigurno neki rodjo dijasporac ti prosuo pricu da ti netrazis da mu odes tamo ccccc pogledaj malo na googlu kolika je minimalna satnica u Njemackoj ccccc.
mi navikli na sadaku i humanitarnu, pa sve cekamo da nas eu iz sevaba primi.
Matere mi ako Kosovo i Albanija ne udzu prije nas.Zivi bi pa vidjeli.
Bože do koga li je sve ovo ... Jasno je Mahenaizam koordinacije ne žele Bošnjaci jer žeele nastavak dominacije nad Hrvatima, a SSP ne žele ni Srbi ni Bošnjaci zbog navodne zaštite domaće proizvodnje ... Rezultat toga je da jedino Hrvati žele Europu, a Bošnjaci i Srbi imaju svoje rezervne unije (Rusija i Islamska država)