Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste s \"gloovom\".
opet se ponavlja “kisla mi gloooovaa...”
aaaaaaaaaaaaaa diže mi se k u r a c
šipu tuki binesr
@Nevjerovatno ...\"Valjda \'...su se veceras vratili...\'\" Probaj ipak \"Valjda \'...veceras su se vratili...\' @4tata ...\" ti si izgleda išo oko škole, a ne u školu !...\" Ispravno je \"ti si izgleda išao oko škole\" ili \" ti si izgleda iš\'o oko škole, a ne u školu!\", i uzvičnik se ne odvaja razmaknicom, što činiš u cijelom svom \"pismenom\" postu, ...kvalitet agencije niko nije uzimo u razmatranje !\" piše se \"uzimao\" čovječe, ili \"uzim\'o\", i opet uzvičnik visi od ostatka rečenice, \"...Zato je cijena bila 500 km, umjesto 700 km\" Oznaka naše valute piše se velikim slovima (KM), \"km\" je oznaka jedinice mjere za dužinu (kilometar). Ovo je dovoljno.
Suti te mogla vam je i GLOOVA da kisne. TAnki smo ko papir, drzave i govana, pi, dacemo im glasove, neka nas poseru!
Nadam se samo da su tokom putovana na svakom koraku isticali da su Srbi, cisto da Evropljani znaju s kim imaju posla.
samo su promijenili ime, postupci isti. prije su se zvali Guliver
\"ali davno sam izašao iz škole, pa tako da mi mnoge stvari danas manje znaće \" Sarajlija \"s dna kace\" :) , nije \"znaće\", nego znače, ti si izgleda išo oko škole, a ne u školu ! Nisi shvatio poentu, niko te ne vrijeđa, i odnosi se na sve generalno oko nepismenosti, i ovo je za tvoje dobro, ne za moje ! Dobronamjerna kritika se prihvati, uvaži, i popravi se onaj ko je razuman, ko nije, sebi nije opet :) ...
Ne znam zašto pojedinci krive profesore, pa i oni su žrtve ove agencije. Jedna profesorica pola eksurzije je provela u bolnici zbog visokog pritiska, koji je naravno skočio zbog situacije u kojoj su se našli. Prošle godine je ekskurziju organizovala ista agencija i sve je bilo savršeno. Međutim, u međuvremenu je vlasnik agencije preminuo , a naslijedio ga je njegov brat koji je očigledno teški prevarant.
Аха-Козарац Аууууууууууууу, ал су ове потурице неписмени и необразовани.
Pa kako ih vise nije stid tolike pare uzimat, svake godine neka agencije napravi slicno sra*e
Pa tako vam i treba,iskreno nije mi vas zao,ni sekunde ;).Idete po inostranstvu i pare trosite,umjesto da obidjete Bosnu,koja ima mnogo toga lijepog za vidjeti :).Sad da vas neko upita o Bosni i njenim znamenostima pojma ne bih imali,a svi poletjeli u inostranstvo,hajmooo :D.Ne desava se to prvi put...ali neka,sto se trazili to ste i dobili :)
Cuj nocna mora.Reko bi covjek poklali se
Amir Jaganjac poznat je po tome, da vara ljude... Lista je poduga... Zao mi je djece i roditelja.
mamu li vam vasu, svi ste vi ista banda. zasto skole nikada roditeljima ne podnesu izvjestaj koliko one, i ucitelji, imaju od organizacije svake exkurzije. radio sam kao nastavnik 10 godina. za svaku ekskurziju imao sam besplatno putovanje, plus dnevnice od prevoznika, koji je po zakonu duzan da ima vodice, ali to se regulise tako sto se za taj posao daju dnevnice uciteljima. roditelji nisu svjesni o kakvoj se bandi radi. najbolji primjer uvezanosti skola, odnosno direktora i nastavnika sa kojekakvim lobijima je pitanje nabavke udzbenika. u jednoj skoli, dva nastavnika predaju isti predmet, i koriste razlicite udzbenike. samo zbog toga sto je njima ostavljeno na volju da biraju izdavace i udzbenike spram rabata kojeg dobijaju.
hey oprostite raja, sretoh u trstu anu a dosadila mi bilja. eto sad znate one su krive i zao mi je. bice bolje drugi put obecajem. selam