Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel doktor uz pacijenta ili sestra? Dr pregleda ,upiše terapiju pa se terapija ,njega i ostalo radi samo. Gdje povećanje sestrama ?
ovi stomatolozi osim sto rade u domovima zdravlja svi skoro rade i privatno. žive bolje od političara. zarade mjesecno po 4-5 hiljada KM
koliko radite i koliko saljete ljude privatno i trenutna plata vam je nezasluzena i previsoka
Glup komentar. Tko si ti da tako sudis? Je li normalno da doktor u Mostaru ima placu 2000KM , a u Sarajevu 3500? Kad se poseres, treba obrisati.
Je li opet mala plata doktori,da ne bi mozda opet povecanje hahahahahahaha 😂😂😂😂😂,imaju platu 5000-6000 mjesecno,i ne znaju raditi svoj posao kako treba,radili bi vi meni za lunch paket,i jos bi pitali imali jos,j..o li vam pas mater
Ljekari iz entiteta 2 masovno prelaze u glavni grad drzave jer su im plate na nivou higijenicarke u malo boljim firmama.
Podrska doktorima! Gdje su nam ovi "ucitelji" sigurno otisli na more 7 dana.
Hajde doktori, ali šta hoće zubari. Ne bi ljudi privatnim zubarima pare ostavljali da ovi državni išta rade.