Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolila ih neka stvar 95-e isto kao i sada. To ti je jedina istina moj Komsicu.
Dovoljno je samo prisjetiti se nizozemskih vojnika kako plesu i slave kada su izasli iz Srebrenice dok se u istoj sprovodio genocid i etnicko cscenje.
Dok je Komšić držao govor u Stuttgartu, 99% okupljenih si je u sebi mislilo: " treba nešto učiniti, ali je dobro da smo tu u Njemačkoj, daleko od BiH"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Više puta je u ovom govoru spomunuo Bošnjake, nego u sva tri oteta mandata u predsjedništvu Hrvate. A navodno je Hrvat.
Da valjate pominjao bi
Komsic je sasvim uredu covjek,pravi Bosanac...
Komso povedi nas za Iranom...i tvoji rvati su za haha
O evo komse evo palamudjenja haha.. brlja radi svoje
Svim ovi @userima i "postovaocima" gosp.Komsica,taj isti je branio BiH i vjerujem opet bi.A to sto 90% vas bi sklonilo vase cjenjene g#zove da vi opet mogli laprdati i pjevati "Bosno moja" uz casicu jednostavno nema pravo da kaze ijednu losu rijec protiv ovog covjeka.Sem naravno moralnih odrona koji bi i rodjene prodali da bi njima bilo dobro.Tako da nastavite laprdati...tastature trpe svasta.
Nama je prijeko potrebna nasa drzava, cista naska. Ha muslimanska, ha jok, nevazno, nego bosanska. Toga nam nema dok su ovi zohari u kuci. Pametnom i isaret dosta.
Niko konciznije i tačnije nije dao sliku stvarnosg stanja u BiH i oko BiH. I da nije nikad ništa drugo uradio Komšić je ovim govorom valjda bar jednoj osobi otvorio oči, a vjerujem da ih je i više od jedne osobe. Eto zašto nije svejedno da li je u Predsjedništvu Komšić ili Čović, i da li je svejedno da neku funkciju ima Forto, Nikšić i Konaković spram Mehmedovića, Džaferovića ili Izetbegovića.
Kolko si konjaka nageo u Štutgartu? Ako nećemo na zapad idemo na istok. Iran i Rusija nas čekaju.
Gmazu jedan. Vi Komsici ste otpad ljudskog roda. 🤮
A mozda ubuduce budemo gledali kakve helikoptere da neposlusne i one koje hoce belaj pokupe u npr BL.Svasta je moguce kod komsija u tom entitetu.
Zasto bi neko zelio biti u BiHi vratiti se iz metropola u grad koji je postao jedno veliko selo. Zeljki svaka cast gospodin. Ali pogledajte glavestine prazne koje vode drzavu. Sve go lopov i bijednik. Niko marke nema. Samo se nakace na drzavnu sisu i isisase i pokradose Boga oca. O ratu i samo o ratu se prica i nigdje napretka!
Jednom sam glasao za Kmšića jer me uvjerio u toj nekoj ideji o građanskoj državi. Već 20 godina to priča, a ni milimetra se nije pomjerio ka tome cilju. Ovim putem se izvinjavam svim Hrvatima što sam glasao za njega. Lažov teški!
Ja zivim u Njemackoj, volim drzavu BiH ali zivot necu nit bi dao dmza drzavu....dosta je moje familije pobijeno da bi na kraju me Bake sa svojom strankom otjerala vani....
Daj nešto za budućnost. Ovaj čovjek samo prošlost,rat,zastrašivanje. Dosta je više. Genocid je zlo. .Ne daj bože nikom više da se desi. Ma dokle više. Ovi što su došli da ga vide. Sigurno su rekli. Hvala bogu da nismo u BiH.
Rat ti je pred vratima, u budućnosti. I to bliskoj budućnosti.
Treba uporediti kako se Zapad odnosi prema agresiji na Ukrajinu i BiH. Jednima šalje sve za odbranu a nama su držali embargo. I ove ‘trzavice’ izmedju OHR-a i Rudonje su samo dimne zavjese. U konačnici spremaju predaju državne imovine neprijateljima države.
Neka Komšić objasni nama zašto Turska podržava Dodika ,a ministar vanjskih poslova Turske se srdačno ljubi sa Dodikom?Kako da to podržavaju najvećeg neprijatelja BIH negatora genocida?