Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali se vole sepuriti ovi iz Bosne cim je dzamija u pitanju...Austriji zelim da osjeti tu dobrotu sto ih zovu cafirima
Koji ste vi bolesnici
Aferim. Svaka čast.
Do kada cete nas srbe provocirati sa ovakvim stvarima? O cemu se radi ovdje? Ja kao srbin koji zivi i radi u Sarajevu , se uopšte ne osjecam ugodno kada citam ovakve budalastine.
Mrziš muslimane? Bilo kakva pozitivna vijest o Bosni i Hercegovini te nervira? Možda je nešto do tebe? Ima doktora po Sarajevu, liječi se kad imas već prilike.
Vrijedni bošnjaci dijaspore 💪🏻🇧🇦
Djesu ovi sto im trebaju fabrike a ne dzamije? 😂
gdje je god Zaguljeni Balkanac tu idu Dzamije i Crkve prije Fabrika Skola Bolnica Muzeja Itd daj samo nek Hodze i Popovi pune Dzep
Kad se zapitate zasto je Zapad napredniji. Nije im prioritet gradit dzamije i crkve nego ekonomija, dok je istocnjacima bitnije napravit bogomolju i cekat da im pare padaju s neba.
Mashallah
-8500 , ŠTO JE TU MASHALLAH?