Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Romi zive u Ciljugama.
ODLIČNA ŠUPAČKA VIJEST! A KOJI JE UZROK? Tražiću na poskok dezinfo i safa vijesti.ba!
@ na Ciljugama u opstini Zivinice se nalazi najveca vojna baza u BiH tzv. Bosanski Gvantanamo
@volim \"bih\" Arijana,lutko,gdje to dolaze \"kod nas\",je li u Njemačku?\"Ufati\" se kakve pite,smotaj je,i mani se politike!
Zbog koncerta Dine Merlina u Beogradu zapaljena zastava BiH hajmo svi na Acu Lukasa je... maj.. kod nas dolaze kao da su u Beogradu pjevaju docekujemo ih kao prijatelje
S jedne strane, nedostaje mi dio sta su radili pripadnici OS-a i policije 15 minuta iza ponoci tamo, a s druge strane, trebali su odmah okrenuti rafal i p.o.b.i.t.i g.a.m.a.d. Cuj, kamenovati OS i policiju!
Cuj kamenovali policiju i OS BiH.. ccc kakvi su to divljaci :P
e tekst je pravi. sve objasnjava. mada me cudi, posto ga je pisala srna, da nisu napisali da su vojnici dio srpske komponente OS-a.
O!! esam li to prvi??? :)