Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRALJ TVRTKO SEKU TI JA NABIJEM I MAMU U PAKASH KAKO TI KAZEZZZ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Ping pong je najjači !!
UDRI BAGRU BALKANSKU, CUJ \"ZOVI MINISTRA\"
BRAVO MUP ZDK
Covjek na snimku toliko laze, da mu se to vidi po ocima, koje lete na sve strane, nastoji da se kontrolise u onome sto smije ispricati a sto ne. Ocito je da nije rekao, sta je pravi POVOD ovog hapsenja, jer nastoji da osudi ove policajce. Ko je to lud da neko nekoga hapsi bez razloga? Znam da ima svakakvih slucajeva, ali ne mogu da povjerujem da me neko na ulici moze uhapsiti bez ikakvog razloga. Ovo su price za malu djecu, vidjecemo sta je predhodilo ovom snimku, jer je ovo samo kraj hapsenja, ne znamo pocetak, sto je i najvaznije.
sarajlijo jedna bijedna, pogledaj snimak i pogledaj brutalnost policajaca. papak jedan iz sarajeva, docepo se Pc-a i pises po netu. bjeda jedna bijedna. Pogledaj snimak papak.
@aski, aski - \"Nepismen\" se ne pise \"skupa\"i \"zajedno\", nego sastavljeno
ACAB
\"priveden je na jedan nedolican nacin, ipak je to novinar! \"...a sta su ga trebali novinarski privesti...\"to je jedan ozbiljan covjek porodican covjek\"...trebali su mu citavu porodicu privesti! potpis: MINISTAR ( zovite me kad vas murija uhapsi)
Treniraju pojedini novinari silu,aferim policijo
MA UDRI BAGRU,,,,,,,,,KAKVA DEMOKRATIJA ZA BALKANCE
@xyz Vjeruj mi da je meni krivo sto ce se ovaj novinar izvaditi i sto mu se daje ovolika paznja a sto ce ovi policajci nastradati, jer imali su milion mogucnosti da mu sloze prekrsajnu radi ometanja ovlastenih sluzbenih lica u obavljanju policijskih poslova ali nece drug da procitaju pravilnik o upotrebi sile. Ne sporim ja, mogo je komotno izvaditi pistolj, usmeno mu narediti da legne ili stane uza zid, utvrditi mu identitet, sutra mu poslat poziv da dodje u stanicu uzeti mu izjavu uzeti iskaze svjedoka i slozit mu prekrsajnu a onom drugom koji im se izvadio krivicnu. A gledaj ti sta se kod nas desi, oni se mrcvare sa njim, nanesu mu povredu, ostave 10 svjedoka koje ne identifikuju i koji ce potencijalno svjedociti protiv njih, onaj sto je pravio incident se izvadio nisu ga ni zapisali itd.
e pravnik vjerovatno znas sta znaci i slobodna procjena. sta mislis za drugu varijantu :policija obavlja posao,prilazi neki lik,nesto se upetlja,vadi pistolj i puca na policajca. jest,ovo izgleda smijesno i nerealno sad kada znamo sta se sve izdesavalo.lako je sada biti pametan.policajac je trebao izvaditi pistolj i narediti mu da legne jer nikada nezna kakva budala ide prema njemu,itd .JEDNOSTAVNO PREVENTIVNO DJELOVANJE
Da se ne shvati pogresno ja samo kazem da radi proceduralnih pogreski policije i tuzilastva vecina onih koji bi trebali biti zatvoreni danas setaju slobodno. Ovaj covejk nije pruzao aktivni otpor, nije pokusavao pobjeci, nije vrijedjao policiju i trebali su mu uzeti podatke i poslati poziv da dodje u sluzbene prostorije uzet iskaz i procesuirati ga, ovako ce tri policajca zavrsiti na disciplinskoj a on ce biti obestecen za tesku tjelesnu povredu.
@xyz veliki pravnice tvojom sposobnoscu logickog razmisljanja prevazisao si i samog Hegela, samo sto na ovoj snimci ovaj nije ni pljuvo, ni vrijedjao niti je pruzao aktivni otpor, vec samo opravdan verbalni otpor a cak ima i svjedok koji kaze da je novinar samo stajao sa strane, pa ce sigurno jos desetak svjedoka to i potvrditi a u ostalom Policijski komesar će u roku od osam dana donijeti konacnu ocjenu o zakonitosti i pravilnosti upotrebe sile pa cemo vidjeti hoce li ova trojica na disciplinskoj zavrsiti.