Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidio bih tebe, da ti posao propada, pare odose drugim servisima zato sto neki politicar hoce cestu da zavrsi tri dana pred izbore, i to zavrsava parama koje ce tvoj servis kroz poreze u sljedecih 20 godina vracat kredit. Kao da Huso i Oni Imaju Tim za Zenicu svojim parama radi cestu. Ovu cestu gdje je ovaj servis mogli su prije dva mjeseca zavrsiti. Djubrad.
seljaka i bagre,ovaj prijeti nacelniku,onaj u Sarajevu poslanicima koji su to primitivci mili boze,
Smajlović stari reketas.
HUSO VRATU SE NA SELO I NJIMA BUDI NAĆELNIK
A i grade gradsku magistralu strucno pravo, otkopaj, stavi cijevuru, zakopaj, sutradan, otkopaj na istom mjestu, stavi kabal, zakopaj, potporni zid danas izgradi, za sedam dana rusi, pa opet gradi. Radno vrijeme kancelarijsko, subote i nedelje slobodne. Sramota, pola grada prokopano nebi li utempirali Husein Velicanstveni da presjece vrpcu taman pred izbore, sa Draganom Mirkovic skupa. Brze se cak i Vc gradi nego kruzni tok u Zenici. Potrovase nas sto Mittal sto prasina Husinih neimara.
ko čaušesku... ne smješ ni preko telefona se pobunit, pojede te mrak nema ovo veze s izborima lokalne niko ne h.ebe 2% ljudi ba idemo se organizovat na ulice???????
ljut zbog uklanjanja mirada