Rasvijetljene krađe i razbojništva
0
Zeničani pljačkali po Sarajevu
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao naslova, pa stvarno vas treba neko sankcionisati za propagandu mržnje. Jest, zeničanii su krivi što je Sarajevo postalo epitet za kriminal.... Malo je što se rokaju po gradu za svakakve sitnice, nek bude i mjesto rođenja razlog....
nekom čimburijada nekom olimpijada.
Eto odakle papi ideja da stvori narod hrvate i kako su nastali ovi sokci. Tuzi ga Dzfere ukro ti prezime!
@nevjerovatno Ti stvarno vjerujes da u ovoj, nazovimo je, \"drzavi\" postoji i jedan mediji (tv, novina, bilten) a da nema svoga privatnog \"sponzora\"!? Sve to pise i izvjestava po narudzbi buraz moj, niti tu ima objektivnosti niti nepristrasnosti! Njih samo interesuje lova, kao i sve medije u svijetu, tako da ce izjaviti sta god doticni zeli, samo uz odg. cifru!
Pojedini novinari su zaista prava đubrad. Čuj: \"Zeničani pljačkali po Sarajevu\".
dzafer je lagumdzijin hrvat!!!!
\"Cigani staro željezo... Zeničani balvane :(\" al\' fore je da se sakuplja junače ! :D
Cigani staro željezo... Zeničani balvane :(
Ko šumari iz RS , ko Zeničani.... ode odmah balvan :(
MA SAMO DA NAM STABALA(il\' balvane) ne kradu sa willsa il\' aleje ! :D pazite wills eto zenicana !
Ne vidim u cemu je problem sa naslovom. Ako su ova trojica iz Zenice pljackali, ne znaci da su svi iz Zenice takvi, sta su se svi nasli uvrijedjeni. Da oni nisu zvono ukrali? :)
Zar nije civilizovanije ( tj. korektnije) tekst nasloviti: \" Uhapšeni osumnjičeni za 13 pljački u Sarajevu\" nego \"Zeničani pljačkali po Sarajevu\"? Naslovi poput ovog, u zemlji konflikata, u kojoj je najšira masa nepismena kako jeste, itekako mogu doprinijeti mržnji na još jednoj osnovi-regionalnog!!!! Prema tome, apelujem za malo više odgovornosti u komunikaciji, uz uvažavanje mogućnosti da ovoga puta propust nije namjeran. s.
zbog ovakve djece koja komentarisu treba ukinut forum... kakve sve nebuloze covjek moze procitat ovdje... sramota za sarajevo x i neprofeisonalan pristup siroj javnosti
Za ovog „zenicanina“ Da imas mozga imalo, ne bi sudio po urednistvu portala i nasjedao na „glupe naslove“. I ja sam zenicanin al\' nikad, bas nikad, necu mrziti Sarajevo niti bilo sta sarajevsko. Hvala Bogu ima sarajlija super ljudi a ti i takvi kao ti su manjina i u Ze i u Sa. Mucni tom glavom i oslobodi se stereotipa i predrasuda, i za promjenu, odi nekad u Sa, nece te niko ni krivo pogledat sto si iz Ze, zatu.cani se.ljaku.
Dzafer HRVAT Vratite se pod okrilje ISKONSKOG NARODA BiH
@ nista_Rob: Ja sam u školi jednom dobio keca zato što sam sarajevo napisao velikim slovom.
Glup naslov, al\' hajd\'! Ti jadnici su iz Nemile, a Nemila je ono bas u „samom centru“ Zenice haha. Ko zna ista o Zenici i Nemili, zna da to selo hoce svoju „opcinu“ da formira, amin i da je formiraju jer otamo nema INSANA zglave, sto bi se reklo. A koliko je km udaljena od Ze, to sami istrazujte..