Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo tacna prica, trebao im je nanijeti teske tjelesne, a ne lakse.
Bolje sto nije, steta da posten covjek robija zbog retarda, u svakom slucaju su dobili lekciju, cisto sumnjam da ce se oni sljedeci put odlucit kurcit neznancu, sabani zenicki smrdljivi
pa gdje će bez čizama na rusiju! bravo za matoru barabu :))
Ne valja sto je ovako reagovao, ali donekle se moze i opravdat njegov cin. Stao je u zastitu svoje porodice. Covjek se sklonio u stranu, a ovi mangupi izasli kao da se obracunaju s njim jer se sklonio. Danasnje Tate i Babe su ponosne na svoje sinove jer poloze vozacki ispit i voze auto, kao da su zavrsili prestizni fakultet i rade u prestizboj firmi.
Sta nevalja, oprosti ali ovo bas 'valja' bas zbog ovih propaliteta mi neidemo naprijed nego nazad.
sta ne valja ba,pistolj i koljena smrskat da ne moze hodat nikad vise pa i ubit ako treba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesam li ja jedini pomislio da su ova tri lika porodica zbog prezimena ? :D
vidiš, ja sam više volio da nije koristio nož nego da ih je polomio bejzbol palicom. ovako će sigurno proći gore.
Vala to travničsnin ste mogli i izostaviti. Dovoljno je napisati IME I PREZIME, a ne ovako stvarati mrđuregionalne tenzije
Covjeku svaka cast, ali slika uz clanak je katastrofa.
petak-trinaesti?
na ruci ima staracke pjege, ne bih rekla, mada moguce je
Aferim, napokon neke lijepe vijesti u ovoj drzavi, makar negdje postoji pravda. Pogledajte ovo obavezno, i pojacajte zvuk da cujete kako fino zveci kad pogodi: http://www.youtube.com/watch?v=Us4bEEkkz9M Pravda je pravda, *** ti nekad i policiju i sud, nece se ni ovi "maheri" uskoro sjetiti zajebavati neduznog prolaznika.
Vjerujem da su M.H. i I.H. glumili gradske mangupe .. i sigurno im nije prvi put da ovo rade .. eh eto im sad ! S.H. s- ko god da ste - svaka cast na hrabrom potezu i papcima pokazite da malo vise kulture imaju ..kad je vec od kuce nisu ponijeli :)
Ako je ovo istina a mislim da jeste,svaka mu cast jer je danas malo tako hrabrih ljudi !!!
Samo deri drkadzije
KRIVI..JOŠ IZAŠLI IZ AUTA I KRENULI PREMA S.H. KOJI JE IH OSAKATIO I NEKA JE ,POZLATILE MU SE!
COVJEKA UGROZILI I KO JEBENI IZASLI IZ AUTA,STO IH NIJE POLOMIO.....
Travničani su poznati kao zaj.... !!
Eto sta covjek da radi? Kako da bude pametan?
pravda za s.h.,branio je svoje najdraže
Nek bodu ove pickice sto su u masi kurce
Zar se inicijali ne stavljaju samo u slučaju maloljetne djece?! Svi ostali bi trebali da se navedu punim imenom i prezimenom. ??