Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet na punoj linij !
sve dok mladi a Boga mi i stariji misle da se za 10 KM moze kupiti policajac ovo ce se desavati.
@Tume Problem je što može da se kupi za 10-20KM
ne brže od života........... najgore je što u većini slučajeva stradaju oni koji paze na brzinu i kako voze.......
Ljudi moji gledam ove komentare i pišete radar preticanje itd. Niko se ne pita zašto nisu vezani učesnici niti zašto je ovaj konj uopšte preticao na punoj. A ni koliko naši drotovi puste vozila koja ne bi trebala biti u saobraćaju... Zašto vozači nemaju kulture... Zato što znaju da u najgorem slučaju može ostat bez par stoja i mjesec vozačke... i to vrlo rijetko.
Bezbeli iznenađenje kad se kod nas svi uredno vežu. A djecu posebno !!! Ovo je za preživit sa ogrebotinama ukoliko si zavezan Kao što bi danas i Halid bio bez ogrebotina da je bio vezan.
do nesreće je došlo u 12,30 sati kada je vozilom Passat vozač preticao i u preticanju se direktno sudario sa plavom Opel Corsom u kojem se na suvozačkom mjestu nalazila ženska osoba, koja je nažalost na licu mjesta od zadobijenih povreda preminula.
Strasno. A takvih debila ima na izvoz. Meni je juce bas jedan sa sivim passatom karavanom nesto slicno uradio, preticao kolonicu od 3 vozila na punoj liniji u po krivine i jedva uletio u makazice izmedju mog auta i prvog u koloni. Da sam neko rasno musko, okrenula bih se i za njim, sustigla ga i dala mu lekciju zivota batinama.
pa šta će ona na cesti dok lola pasatom uzima bembaru ispred sebe...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
divi divi golfa cvaje tamo što izviruje i pita đe sam ja u svemu tome...
Blagi Bože,pa baša svaki dan po jednu pogine u udesima
Pobogu, pa dokle više?! Saučešće porodici poginule.
Nije ovo humano kako se vozi! Svako ima sad vozacku. Treba radar tu postavit, ne komplet dionici Zavidovici-Zepce.
Neko je tu bio pijan.