Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dosta vise tih majmuna koji tuku svoje zene, heeeeej 21 vijek a komunikaciska moc dovedena do savrsenstva a ONI tuku svoje zene!!!!!
eno , opet \"vanbracni suprug\"...pa ljudi, jeste li vi normalni?
To je Bosanska Dubica jer se nalazi u Bosni glupane...
Za mene Dubicanca i Bosanca ce Dubica ZAUVIJEK biti Bosanska Dubica, i dok god bude mojih potomaka bice i Bosanske Dubice, kao i Bosne i Hercegovine. Mozete mijenjati imena, zabranjivati zakonom upotrebu, itd. ali preko mojih usta necete nikad cuti taj pogrdni naziv.
nekad se zvala bosanska, sad kozarska i sta je sad to cudno. jel vam i kozara smeta...imena gradova se mjenjaju kroz istoriju, sta sad trebaju talijani traziti da se vrate imena gradova na latinskom....kakvi ste vi bolidi
bosanska moze bit uz rijeku bosnu kake veze bosna ima sa kozarom i krajinom?
uh, e za to treba imati mu,a.... aferim hanuma.
Fakat, autor teksta treba da se rokne ili da vise nikad nista ne napise. tuga od novinarstva
Kozara je planina u blizini grada koji se zove Bosanska Dubica pic... vam materina ne obrazovana!
\"Žena koja je ubila vanbračnog supruga ranila muža prije 18 godina\" wtf ? kakav je ovo naslov zemljo draga, jel ovo neki petogodisnjak pisao ?
kod ovih srba neznas ko je veci u;bica, zene ili muske? biljana plavsic je ub;ila svoga muza sjekirom....
Steta sto je nije Dodo ozenio, pa da mu presudi i da ne laje vise preko medija.
Stani ba, što je uopšte osuđena?!?!? \"Tokom jedne od mnogobrojnih svađa, muž Vlado zgrabio je za kosu i POČEO JE TUĆI DRŠKOM OD SJEKIRE. Uspjela je da se otme i potrčala prema kući, ali muže je išao za njom vičući da će je ubiti. U kući je zgrabila pušku i ispalila metak u njegov stomak.......\" Je*em ti državu i zakone..............
Nije Kozarska nego Bosanska Dubica....I vi sebe nazivate Bosanskim portalom....Sramota...
Sarajevu x bre ne sluzi na cast da pise izmisljotine mi Srbi smo miroljubiv narod kroz vekove smo to dokazali.