Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pogledas imovinu , kuce , stanove, generala komadanata pa to su vile! i sve pada u vodu prica da su se borili za BiH , ne gospodo vi ste bili placenici koji su se borili samo za imovinu i pare !
Bas tako...i to pod plastom vjere (religije)
Hodaju dvojica Sarajlija Titovom Jedan Shiptar Drugi Sandzaklija
Jeli ovo onaj ratni zločinac, pleme mu talibansko
Izdrzi komadante zuka. Nemogu ti nista
Već pet godina oteže se suđenje za ratni zločin u Trusini zbog "bolesti" ali to ne sprječava "heroja" da mlati policiju. Toliko o sudu i sudstvu.
Daje kojim slucajem Hrvat davno bi mu presudili u Zenici Ali SDA demokratija
Ma trebali su ga prebiti dobro. Čuj napao policiju
Ja samo znam jedno. Mi koji smo bili obicni vojnici i borci smo naj gore prosli. Ovi samo zvani komadanti su se lijepo snasli,pogotovu ako su sebi dodali na prezime prefiks ...ALI.
Bio neciji heroj ili ne za takve stvari treba hapsiti.Za mene je heroj Izet Nanic.
Jel ovaj hamelj vlasnik Shitty Puba?
ZULFIKAR JE ZLOCINAC NEDA TEBE SDA I BOOOKIR
Eternal Jew 1938.=Eternal Soson 2019.🤣
Je li ovo onaj što ga traže za ratne zločine?
Šta sve ljudi sebi daju zapravo, deri jarca..