Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć je Milica Todorović nastupala u diskoteci u Fojnici, pa vjerovatno se nesretnici vraćali, prije 3 godine također momak nastrada ni kriv ni dužan i bez kapi alkohola u krvi dok se vraćao kući sa maturske proslave, tuga, stvarno, ne daj Bože nikome, čuvajte se ljudi ljudski ...
Ovu dionicu odrzavaju ZDK - Musinbegovic, SBK - ceste Kiseljak. Iskren da budem, mene bi bilo stid postaviti tablu da moja firma odrzava ovu dionicu, jer su bolji neki makadamski putevi od ovog regionalnog
Naše državno uređenje treba voditi pod rubrikom "vjerovali ili ne". Tužnoje šta priređuju roditeljima a i javnosti, u slučaju da se sutra nekome isto dogodi slobodno nek ne očekuje spas..kud koji mili moji
a.a dobri covjece pocivaj u miru
Bolje imati jednu spasilačku ekipu na području federacije, kvalitetno opremljenu, nego svaki kilometar neki spasioci po kantonima i niko ništa nema..
To je najlosija cesta na balkanu sta se na njoj para opralo samo dragi bog zna milioni
Slažem se! Prošli vikend sam išao do Fojnice i cesta ne da je loša, malo je reći zahtjevna i komplikovana. Full pažnja je potrebna, a mogu misliti kako je još noću.
Strasno. Nase spasilacke ronilacne sluzbe nemaju termo odijela? Da sacekamo proljece da vidimo je li momak prezivio? Slicno je bilo I kada je ona djevojka odletjela u rijeku nedavno, odgadjali su potragu zbog mraka...?
Da ne govorimo o drugoj ekipi koja bi ih eventualno zamjenila. Da je koga zanimalo, mogli su iz drugog kantona traziti pomoc...Propast !!!
Prvo pravilo u spašavanju- zaštiti sebe. Navodi se da je razlog obustave spašavanja hladna a i mutna voda. Ako nemaju opremu za ronenje neće roniti, ali mogu nastaviti da tragaju duž obala rijeke. Kako god, ronioci mogu tragati samo za beživotnim tijelom mladića. Ako se duže obala ništa ne nađe, sve je jasno. Ne vrijedi još nečiji život dovesti u pitanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oj Boze dragi...