Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mialim da ti ljudi koj dojavili da se tu nalazi bomba ,mislim da trebaju biti pritvoreni.Jer ovo stvarno baš nigdje nisam vidjela.To je moja škola i ja sam VIII razred OŠ Aleksa Šantić . Došli su po nas osoblje , i svima rekli da napuste školu .To se desilo u nekakvom brzom taktu. JA MISLIM DA SU DOBRO POSTUPILI JER NAM SE MOGLO NEŠTO DESITI !!!!!!!! Hvala na saslušenju i pažnji ¨!!!!!!!
nažalost,mislim,da će škole biti...ali ovo se jednom već desilo...a sad BUM... hahaha xDD
Hoće biti škole?
Heee ludosti mi se danas prepali ludo,,....kad ono samo ...lazna dojava.......ludost.......
jeste
Ma to hoće da kreće školu pa nisu znali kako da je isprazne.Šala,šala. Sve je više ovakvih slučajeva a još nisam čuo da je neko za lažne dojave sankcionisan normalno od roditelja. Za ovakve slučajeve treba pooštriti kazne a nastavnici trebaju raditi sa djecom te im pojasniti neke stvari u vezi lažnih dojava.I to je jedna vrsta terorizma iako sve ovo svatamo kao dječiju igru.