Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvrsiocu zelim da trune u zatvoru, dok ga najteza bolest ne izjede
Gay afera
Zataskava se, Stojak toliko star da nema ženu i djecu, još se sastaje po kafanama, inače je poznato da su gay krvolocniji od normalnih ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
komentari retardirani kao i uvijek... RIP
nevjerovatno kakva je stoka se nakotila u ovoj državi, pa ovu državu treba dobro očistiti na svaki mogući način a onih malo ljudi što ima ostaviti da konačno žive u miru.
Moje saučešće.Uvijek ponavljam , samo psihijatrija zatvorenog tipa na neodredjeno , samo to donekle odvraća idiote od gnusnih ubistava , silovanja i ostalih zločina.Kad se pravi lud , tablete i vezat kaiševima , kad se pravi pametan opet tablete i vezat kaiševima.Nikakav kontakt sa ostalim ludacima da ne bi sebe tješili kako su pametni ili kako su ludi.Ponekad pustit nekog u posjetu čisto da razglasi vanjskom svijetu kakvi su im uslovi unutra.
Varupa je selefija
Tako ti je to. Policija ga smatra "lakim kriminalcem" i pusti ga kući da se usavršava, pa kad uradi ovako nešto, onda dobije tretman,... A to što vazda neko nedužan strada, to je nebitno...
Neka za svakog ubijenog napišu zanimanje,kao da je ubijen na dužnosti.
Ubio frajera, zbog auta, pričaju po čaršiji Bukovljani, kažu na piku odmah sutra dan nakon što je nestao prodavalo se njegovo auto but zašto, vozio ga u maglaj da ga neko kupi pa doživio nesreću. Bolesno bogami
Sada istraga ide u suprotnom pravcu, samo da bi se umanjila namjera ubice, vec isprobane metode terorista.
Čitajući komentare dobijam utisak da smo totalno u banani.
Kako sam prepoznao da je ubica musliman, samo oni mogu tako iz prevare da urade.
da li je tu nekom došlo iz guzice u glavu ili je nekom ku*ac došao glave ?
za osudu.ionako ce zavrsiti u zatvoru gdje mu je mjesto
Pitanje za Muslimane (ex. Turke cca 500 godina). Dali su i ostali ubijeni srednjobosanski Hrvat bili u gay vezi sa svojim ubojicama? Npr. povratnici na svoje ognjište Marica Kristić i Nikola Crepulja koje je tupim djelom sjekire zatukao mladi Musliman Arnes Delić.
@lilaaa Priznajem, jesam. Ako mi ne vjeruješ, pitaj mi ženu i troje djece...
Je li Vedran Puljić bio u gay vezi s onim drotom škutorskim? Ako ne primjećuješ, ovdje su prvo zastupljene osude ubojstva, pa tek onda spekulacije o mogućim motivima. Dokle ustašoidna bagra tvoje sorte odmah navija za ubojice kad se vaši krvlju uprljaju protiv "ex. Turaka", pa čak i ako ubiju Hrvate (tipa Galić, Puljić i sl.) To je jedna velika razlika između vas i nas koju ti očito namjerno previđaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Koji monsrum trebas bit da bi to mogao uraditi ?
Teroristi to rade sa lakocom, jer ih savjetuju, Jerlagic, Osmanovic, Salkic, Halilovic i mnogi drugi koji stalno dizu tenzije o ugrozenosti muslimana.
Neko reče ako je musliman biće droga. JEste musliman i droga, ma kako si pogodio ?? Ipak sreća je po turizam u Sarajevu da nije jriječ o alkoholičaru !
Gay afera :)