Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su ljudi neodgovorni, u saobracaju se mozes pazit koliko hoces ali nikad nemozes imat moc nad onim sta drugi cine u saubracaju, nadam se da ce se maldic oporaviti.
treba komentarisati nesto pametno ili bar polupametno kad se clanak tek objavi... tako se dobije najvise lajkova kad je komentar prvi, eto lajkujte i meni mislim da je ovo sve politicki namjesteno, ekseri na putu, manjak u budzetu i to...
bas ti je lijepo ime,vidi se da te vuce pradjedovska turska krv. bravo Ali,bravo, samo tako nek se zna da ti je baba Stanojka ku.rva bila,tursko kopile jedno!
novi vid srp.skog TERORIZMA ; postavljanje dasaka sa ekserima po saobracajnicama BIH
Albanija ima bolje puteve od sjeveroistocnih susjeda najmlade alanske drzave---
Hajde bogati, obicna daska sa ekserima nije bo.g.z.na sta.. i vi pravite slona od muhe.. u albaniji picis autoputom i naletis, ne na rupu, vec na krater, moze krava propast... suti dobro je.. nek je ziva glava..
Tuknes vec pomalo mishu javi mi se preko poruke da vidim ko si lako ti je vako firauna izigravat nabijem te na topli shiljak dole
sinoc sam ti liznuo staru, bilo je extra
koji si ti krmak hehe , hajd sad pali svojim firaunima slino ogavna
sad evo pravim 20 mailova i registrujem 20 profila na sarajevo-x forumu da te prijavim sa svakog od njih, onda ces letit sa foruma, firaun te pra.vio
mrš fukaro firaunska !!
pa na forumu bi ti je.b.o od - do. ovdje necu, zato ti se fino obracam i kazem ne se.ri mi tu pa.pci.no
Treba da tuzi ove sto odrzavaju puteve, da im uzme 1000000 KM za odstetu, bezobrazluk teski, tolike novce odvajamo pri registraciji a oni drk.ju racku....dokle vise tako?
sha je papak imas nest mi reci reci mi na privat ili na forumu mojne se ovdje ofirat emele ti..
Utuc pse lutalice! I zbog njih se moze sleteti sa puta!
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
Sarajevo: Škoda Fabia udarila sedmogodišnjeg dječaka - komentari na clanak zabranjeni. Zavidovići: Sletio s puta izbjegavajući dasku sa ekserima - komentari na clanak dozvoljeni. Obje teme iz oblasti saobracaja. E sad, ako bi mi neko znao objasniti sa tacke gledista ovih internet novinarcica zbog cega su to Zavidovici pozeljniji za komentiranje od Sarajeva, bio bih mu pravo zahvalan. Do tada, slobodan sam smatrati ovaj portal i ovu stranicu zadnjim i najzucim internetskim smecem.