Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Da i ja ga poznajem , to su oni sto oduzimaju pasos jer sam se autom okrenuo na autobuskoj stanici, pa ga vracaju u kancelariji za 200 evrica, ma de nije to nista umesto slobodnog dana otici ce da radi i eto u kooperaciji sa carinom za 5 dana eto novog VW Pasata....
daj davore ne pričaj gluposti,a kako mu kuća izgleda sve od plate jeli
hahaha koji komentar! kao svi su kriminalci i uvjek je neko nekom duzan!!! Prvo nepoznajes covjeka da bi tako nesto govorio! Ja ga znam i mogu ti reci samo da ihe vise takvih kao sto je on,nebi bilo ovoliko kriminalaca na slobodi koliko ih je poslednjih godina,a niko nece da ih zatvori.
Mafija, olicija ko i gradjani...mora da je ovaj nesto ostao duzan..hehe
jbt covjece ja sam mislio da se ti zezas ali ti se ne skidas sa compa.......ti si bas bolestan ? idi ti malo popricaj sa nekim ako neces sa doktorom, mozes i sa onom sto gleda u kasike :)))