Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amela je jedna obična glupača i klošarka koja je samo htjela da se k.u.r.č.i. Inače nije ni na nivou tog djeteta koje je ubila. A pucati nekom u leđa i označiti to kao samoodbranu, pa ljudi moji, to je samo u Bosni moguće.
Nije Amela svetica, vec je osudjena na 3 mjeseca zatvora ili godinu uvjetno zbog nasilja u porodici!!! Odgovarat ce kao i svaki drugi ubica za ubistvo i tako treba da bude!!! Sama sebi je unistila zivot zbog citavih 400 KM, em ce u cuzu, em ce na dusi nositi jedan zivot, a da ne pricam da ce svaki put kad ugleda oziljke od ranjavanja prezivjeti u glavi tu noc!!! Toliko od mene, Amela sretno u zatvoru!
Eto nek si nam ti dobro. Poseerem se i tebi u usta. Ko si ti, krelac balavi, da govoriš ko je dobar a ko nije?
Jesi više dosadan sa tom repetiranom beretom. Ko djete kad ufati zvečku pa ne pušta. Jeste u pravu si da me fakat zalibo racku za tvojim verbalnim proljevom. Kakav profesionalac? Stalno ponavljaš iste floskule ko papapagaj. Eh kad bi samo znao koliko ozbiljno uzimam tebe i tvoj smrad. Poseerem ti se u iskompleksirano mišljenje.
zaboli te profesionalac, zaboli. vidi se jadan s kilometra. al prebolićeš ti to. i nemoj se sa mnom raspravljat jer ti ne ide. ja te samo izdrkavam a ti stvari shvataš ozbiljno. nemoj radi sebe. uzmi bolan beretu, repetiraj, pa u grad...
Što se bolan toliko nerviraš kad znaš da sam u pravu? Znam da te istina pogodila i da ti je krivo što si kreten. Seljačino nepismena koja ne zna razliku i kako se koristi č i ć, meni si našao da truniš o papanluku i gramatici. M\'rš u pm koja te okotila u šumi. Patetičan su u pokušaju da me uvrijediš jer me zalibo racku za tvoje mišljenje.
@ja ovo je tvoja rečenica: Je li te mati učila da se ne kaže: \"ja i ti\" već ti i ja? U samo jednoj rečenici je moguće porimjetiti jedno - pored što si glupan ti si i seljak sa dna kace. samo seljačine, koje su se infiltrirale u gradove, koriste izraz \"već\" kao zamjenu za \"nego\". e moj profesionalče... uzmi ti beretu ba boli te taki
@ja već sam ti rekao, preglup si, ogranićen i ne mogu ja s tobom pričati. idi zabi svoju repetiranu beretu za kaiš, pa u grad traži nešto da ubiješ. za takve kao ti, pravilo \"ti i ja\" ne važio. ti si ono što ovu zemlju vuće ka dole već 15g pa zato ne dobijaš ni velika slova. zanimljivo je da se za svašta buniš(frajer traži pravopis na mjestu gdje se niko ne potpisuje svojim imenom) ali se ne buniš što ti govorim da si glup. valjda ti stalno govoriš. level je nivo u igricama. to s kupljenom diplomom postaje smješno.. vjerovatno i tu ima neki problem zašto to stalno napominješ. sigurno ti je mama kupila jednu, a vjerovatno je svojoj picicom plačala pa te to boli. uzmi ti beretu pa u mračne prolaze...
@dipl. pr. Nauči se, kvazi pravniče, pravopisu i maternjem jeziku pa onda meni nešto drobi. Ima li igdje na tvojoj tastaturi Shift ili Caps Lock? Je li te mati učila da se ne kaže: \"ja i ti\" već ti i ja? Level? Šta mu ga to dođe? Nisam našao u rječniku bosanskog jezika. Je li to neki novi ultra moderni termin za \"nivo\" kojim seljaci pokušaaju da pokažu da su kao nešto naučili kroz školovanje? Poseerem ti se u kupljenu diplomu. Izvalio si ovdje tonu gluposti koje nisam dugo vremena čuo, a na ovim komentarima ima prilično kvalitetnih debila. Ni jedan ti nije u konkurenciji.
AMELA HVALA TI STO SI SA ULICA OVOG GRADA SKLONILA JEDNOG OLOSA KAD VEC POLICIJA TO NIJE BILA U STANJU DA URADI...SVI VI STO PRICATE PROTIV AMELE ZAPITAJTE SE STA CE BIT SUTRA KAD NA VAS NEKO PISTOLJ POVUCE...ZAHVALJUJUCI AMELI SAD JE JEDAN MANJE STO BI TO MOGAO URADITI
@ja već sam ti rekao, ne možemo ja i ti raspravljat. preglup si za mene, nisi na mom levelu. eto te, piši slobodno, internet nema posebne zahtjeve kod inteligencije. može svako laprdat kako hoće, pa i ti tako glup. ali na mene se ne osvrći i ne postavljaj pitanja jer nećeš skontat sve i da ti odgovorim. a neću
Po meni nema neuračunljivih. Svako je svjestan šta znači podići pištolj na nekoga, bilo u napadu, bilo u odbrani. Što se mene tiče vrlo rado bih vidio da se ovakav slučaj učestalo ponavlja. Svaki pojedinačno treba preispitati i ako se pokaže da je ubijen kriminalac kao u ovom slučaju, nema dileme - oslobađajuća presuda.
Šta se desi kada Kriminalac uperi oružije u uniformisano lice (službeno lice prilikom vršenja dužnosti)..... Bude upucan, po pravilima i propisima..... Preživio ili ne, one koji su u ovom slučaju pucali čeka samo mala hrpa papirologije..... I Policajci su ljudska bića ? Ženama je dozvoljeno da rade u policiji ?..... Pitanje u vezi svega ovoga je: Koliko je kriva Amela ? Može li neko evidentirati poremećaj u ponašanju koji je proizveo privremenu neuračunljivost te kao posljedicu imao krivično djelu ubistvo na mah..... 1. Šta ako se ovaj slučaj bude učestalo ponavljao? 2. Šta ako obilježija ovog sluačja budu zloupotrebljena (ubistvo sa predumišljajem) ?
Šta je? Ne zna niko odgovor na pitanje smijem li svoju Beretu prenijeti preko granice u Hrvatsku ili Italiju? Hajmo pravnici, vrli i prepametni.
Halo amater priučeni. Kakva je to rizična skupina objekata koji se često pljačkaju? Gdje je to klasificirano tako u zakonu? Drugi biser: \"Da li je ona bila svjesna da se ovo može desiti pa se pripremala?\" Ne nije bila svjesna već je spavala i to se ni u kom slučaju ne bi moglo desiti. Normala, da je znala i bila spremna. Da smo svi spremni kao Amela ne bi gradom šetalo stotine okorjelih i osuđenih kriminalaca za koje nema mjesta u zatvorima i koji dobijaju blage kazne za uzastopna kriminalna djela. Statistički gledano najviše se opljačka stanova pa to tvojoj logici ne bi niko smio posjedovati pištolj u stanu jer je to rizična skupina objekata. Hajde ne provaljuj se više, matere ti. Ovo postaje komično.