Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi ti meni nikad izasho iz cuze...vjecni rahmet njenoj dusi:(((
zar nije logičnije da objavite ime i prezime tog UBICE???
sve sto zelis meni dao Bog tebi a sigurno ti je neko s vlasti familija pa tako pises a necu da se raspravljam ni da spadam na nivo seljacine kao ti koji nema ni zrno kucne kulture!
Susdrzavam se da ista napisem ovdje, ali nemogu... J.... t... Matttteeeeeeeeeerrrrrr... M.G.
neka je rahmet njenoj mladoj dusi i sabur njenoj porodici...................
NEMOJTE PRICATI KAD NE ZIVITE TU!Napravili su cestu smrti;policija ko fole u patroli a daj im 10 kmi puste te koliko god da si pijan znaci prodaju zivot za te sitne pare!a rasvjete ima a koda je nema 10 noci ne radi pa 1 noc radi a trotuara ni s glave!mi smo krivi jer svake god iste \"seljake\" na vlast biramo!nedo Bog da je njihovo dijete poginulo,mozda bi tek onda nesto poduzeli!!!!!!!
danas je bio uzasan dan!po nebu se je vidjelo da je nevina osoba napustila ovaj svijet!cijelo jutro sunce a pred denazu naoblaka i sitne kapljice kise nadamo se svi od srca da ce ti tamo gdje si sada biti bolje nego na ovome nasem svijetu punom mrznje i zavisti!!!Ljepotice nasa neka ti Bog podari LIJEPI DŽENET!
@@real - rasvjeta postoji na mjestu gdje je djevojka poginula, sirina ceste je preko 6 metara. Vozac je taj koji je trebao djevojku prevesti do bolnice, ako se govori o mogucnosti spasavanja djevojke, svako odlaganje je pogubno (mada u ovom slucaju je djevojka poginula na licu mjesta i bilo kakva intervencija, vozaca ili hitne pomoci ne bi bila dovoljna). @Sinan - domovi zdravlja se finansiraju iz fonda zdravstvenog osiguranja u koji svaki mjesec ide trecina mojih primanja, ne placa opcina, kanton federacija, drzava nikog (oni imaju svoj fond, nezavisno od drzave), stoga je i to dezinformacija.
Nije kriv direktor sto nema trece smjene vozaca...Kriva je opcina sto ne zeli da plati te radnike... Druga stvar, majka od djevojke radi u domu zdravlja i ako bi ikome pomogli (posto vidim da se ovdje koriste dupli arsini), pomogli bi njoj... Rasvjeta ima i molim vas nemojte baratati laznim informacijama... Djevojka je podlegla na licu mjesta i tu postoji samo jedan krivac, a to je sofer... Amrinoj dusi rahmet i prestanite valjati gluposti molim vas
Svaki clanak gdje trebaju nesto pisat sastoji se od 5-6 prostih recenica.A kada kopiraju gluposti iz drugih novina onda je to bas clanak.
kako bolna nije kriva opcina i direktor doma zdravlja, evo ti demant...tu gdje je udarena ta djevojka kao sto vec u ranijim kometaima rece raja nema rasvjete - tu je kriva opcina i vlast u opcini...a za ovo cekanje hitne 15 minuta je kriv dom zdravlja jer je direktor doma zdravlja u Brezi kada je dosao na tu poziciju na koju ga je usput receni postavila trenutna vlast u Brezi donio odluku da u Brezi nema 3 smjene za kola hitne pomoci - kriv direktor...uzrocno posljedicno oni su direktini saucesnici u njenom ubistvu...
nista se kretenu nece desiti.mog dedu je tip, pijan, u sred bjela dana, u brezi udario autom. na mjestu mrtav,nikad niti dana nije odlezao,i to je bilo u vremenu kad je, kao, postojala neka pravna drzava...
Samo vi skidajte komentare......ocigledno je nekome istina koju sam napisao debelo zasmetala. Na srecu, ima nas jos koji od drveca vidimo sumu.
zato sto u bosni svako ko sjedne za volan zamislja da je sumaher i da zna voziti ko niko na ovom svijetu ... cudo ga ne pozovu iz formule 1 ..
Nek je vjecni rahmet djevojci, nek udje u dzennet lijepi. A ovi tipovi sto za krivce, pored stvarnog krivca, vide u opcini, domu zdtavlja i ovu nesrecu koriste za sticanje jeftinih politickih poena su najgori sljam ove drzave. Policija je mozda dijelom i kriva, jer su trebali djelovati preventivno, ali sta mogu uraditi opcinske vlasti i direktor doma zdravlja - nista, kao sto nista ne mogu uraditi Semiha i Behmen ovdje u Sarajevu. Vozac je trebao paziti, pa ako nije, trebao je stati i odvuci djevojku u bolnicu, ali djevojka je vec bila mrtva. jos jednom rahmet vjecni djevojci.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/7656 5_168646709832599_100000618133275_400620_7301999_n.jpg
PA CITATE LI VI STA PISETE, SA-XOVCI??? PRVO INICIJALI, PA IME ZRTVE!!! PA KOLIKO TREBA VREMENA DA SE PROCITA ONO STO STE NAPISALI???