Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto jednako uspjesno nisu u stanju uhvatiti one to dilaju heroin po ulici...*bo te 150 hiljada maraka, ljudi milione vrte..
a sta je teleskopska palica?
Zao mi uhvacenih, kakav je vakat dosao, ne mozes ni rahat krijumcariti ...
Ovo rade i oni soferi iz Rijeke sto idu iz Sarajeva ka moru nocnim busevima ljeti, samo sto cigare ubacuju u Neumu. Dva puta sam se vozio kada su ubacili po par vreca iza kofera i onda se prave ludi na granici, mazu \"nema novih putnika\" i vozi dalje.
Ma to su moji organizirali.
poskupile cigare u Hrvatskoj,mora se odnekle svercovati cigare
bosnjaci
Ma ja nije dosta sto se hrvatski granicari prema bosanskim putnicima i ovako odnose kao prema kriminalcima jos i ovo... Sad ce biti jos gore provjere i jos gore ponasanje od strane granicara... fuj
jesu li bosanci bas ono Bosanci sa jednim pasosom, ili imaju i putovnicu?
jesul centrini sver...ceri ponovo uzeli danak od rata???