Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan od razloga zasto ne bi trebali imati pse bez vlasnika po ulicama.i zbog njih i zbog nas.
pa ovdje uopste nije kriv ovaj vozac sto je udario psa...pogledajte, vidite da je ovaj dva auta prije njega zakocio zasto sto je vidio psa(naglo) a ovaj za megan karavan cini mi se samo je smotao da bi izbjegao sudar
kako nije kriv maznume jedan da je drzao odstojanje kao sto je trebao da drzi zakocio bi bez problema. @zijad.lopez.3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tekst je napisao covjek koji nikad nije vozio ni biciklo, a kamoli auto. Covjek uopste ne vozi brzo, vozi u koloni...ovo se moze desiti bilo kome.
@šta ima ba? joj frajera, njemu čovjek normala vozi :D
I dodje meni policajac kaze sto ti cuko nema brnjicu dok je ja skinem kad nalete dzukele ode mi cuko moj ... nemos ti to papku objasnit i pet glava dobijes jer nemas sta "brnjicu" ni ti ni tvoj cuko .... a normala je kad izazoves udes il sletis s ceste jer neces skevriju da udaris .... mrsh !
Treba uvesti kamere pod obaveznu opremu, pa kad osvane na yt onda ce sljedeci put paziti kako vozi jer mozda ga neko snima.
Primjeceno je da cuko zaurlao "Jaci smo od sudbine"
Cuko je kriv. Prepo je auta
Hajde sve mi jasno, covjek se u sekundi snasao, skrenuo, nebitno zmigavac i to, ali da toliko auta samo nastavi voznju (ukljucujuci i ovog dusebriznika sto snima) i da niko ne stade da vidi sta je sa cukom, eto cisto dusi da olaksa...e to mi nije jasno. Pse volim do neba, ali ljudski zivot je prvi. Ipak to ne znaci da treba samo proci pored nesretne zivotinje.
Svak ce platit svoju kaznu kad tad...
I to djeca mu u autu niti žmigavac da dadne i najzalosnije udari psa
Pokrij se ponjavom, matere ti
🖕🏻
respect za vozača. dobra reakcija. a ovi cukoljubci bi izgleda najviše voljeli naslov " Dvoje teško povrijeđeno u lančanom sudaru izazvanom izbjegavanjem psa lutalice". Za sarajevo bez pasa lutalica.
cekaj malo , respect vozacu za manevar , vjerovatno pomoc ESP-a u svemu tome al ima i druga strana , momak koji je snimao mogao je udariti vozaca u Reno-u , momak nije kriv , uzima mu prvenstvo al nije , isto tako , veci respect momku koji je snimao i uradio manevar tako da nije udario auta sa njegove strane (nije bilo auta al samo govorim ) i uspjeo je zakocit .
Nemoj Pujde....
Cukica je kriv. Ne prelazi cestu na pjesackom. A gdje je sad milicija da ovo sankcionise!?
Zašto je život jednog egoističnog čovjeka važniji od života psa? Zašto ljudi sebe stavljaju na prvo mjesto?
Yebo li vas lutalica....vozac je po vama 'nesavjestan' zato sto je izbjegao da udari lancano ispred 2-3 auta i tako povrijedi nekoga u njima....vama je bitno i najgroznije sto je povrijedio lutalicu...usvojite ga pa nece iskakati pred auta po ulicama i izazivati nesrece...
Covjek skrece desno naglo mogao je i ovog sto snima udariti, je li to savjesno? Odstojanje se treba drzati prije svega
@inspirit_sa Covjek je u sekundi vidio da ima prostora i ubacio se...a i da je zakacio ovog pored ne bi posljedice bile ko kad udari nekog odzada...a pusti pricu o rastojanju jer su to nagla stajanja i nema vremena da svi u nizu reaguju na vrijeme...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ima li logike? Ako neko ispred tebe koci i stvara prazan prostor logicno je biti oprezan jer je predpostaviti da se isprjecila neka prepreka, a on samo nastavio bez imalo opreza. Ovaj put pas, ko zna sta ce biti iduci put.
kako gnusni komentari...
uvjek su. moderator je tu da obrise sve normalne radi citanosti. u nastavku ce se svadati oko nacionalnosti kera i vozaca