Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam kojeg vraga vise i brane uzgoj ove biljke, kad je citav svijet uvidio da je visoko ljekovita.
"Otkrivene preuređene parcele za uzgoj kanabisa" Gdje pronalazite ovake kretene koji vam pisu ove vijesti ??? Kako to treba da bi se preuredi parcela da bi na njoj mogla narasti kopriva(konoplja ili paradajz) koja raste na zapuštenim mjestima kao korov ????? Odnosno sta su do sada sadili na toj parceli u Bihacu da je tako nobicna, vjerovatno rizu. M. Ć. kome li si ti dupe poklonijo, da te je zasposlijo umjesto novinara ??
Legalizirajte marihuanu, pocrkaćemo od tableta
@sorabdrinaserb ma ja, ne daješ ti svoje lajkove tek tako
posjedovanje kanabisa je ilegalno u samo dvije evropske države. ne brojim Bugarsku i Grčku jer nam oni nisu zapad.
gdje li ce ih sad drotovi presaditi?
Ovaj kanabis treba posaditi po cijeloj zemlji, da se vise nikada ne iskorijeni. A ne ovako, da placamo policiju koja se bavi vrtlarstvom i cupa korov po sumama, dok kriminalci i utjerivaci dugova haraju ulicama.
kako istinito
maje su.... tek su trebale da žive! :/
@SerbianMafia :(
@Jasmin28 koji si ti svjetski putnik... to je nevjerovatno.... svaka zemlja je njegov dom
u holandiji bi dobili podsticaj za poduzetnistvo od ministra poljoprivrede i sexa
kazu .. ko sanske koze, nije ni cudo. :))
Naziv Saanska koza je ta prelijepa zivotinja dobila po dolini Saanen u Svicarskoj gdje je autohtona i zaštićena vrsta, a ti si jedna obična bosanska ovca koja misli da je pametna! kmeeeee ovco jedna!!!!
@Pablo_Escobar da iskren budem zasluzeno i lijepo. hvala!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)