Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pukne insan....ja sam se zenio tri puta , mozda su i varale, mozda sam i varao....ali ubiti zenu zbog jedne yebacine, jok.....samo kazes cao...ma cao...zauvijek
ahahahha ,,mozda si i varao" to sigurno NISI...,,Mozda su i varale" to sigurno JESU :))))))))))))))
nije sapun...ne trosi se..)))) nece sa 75 se.....al zato svaki dan rucak i vecera kao iz snova...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Teško njihovoj djeci, ne dao Bog nikom :(
uzas
zalosno, al vala nema mi nista mrze kad neko preko 40+ ide u kurvaluk
Ženama kontrolirat svaki korak, da podnose izvještaj o čitavom danu, zabranit im da imaju kontakte i s kakvim muškom a da nije jako blizak rod, nikakve poruke nikakave kave. Tek tada ćete biti sretni.
OOO Krajino zasto si takva ,ima jedna uzrecica za Krajisnika rijec smrt nepostoji a sto je najgore kad kaze da ce nesto uradit tesko ce odustat od toga.Proklete zene sve su to kuje majko oprosti mi al ima istine zena i kad spava ona razmislja..
Otišli su zajedno na onaj svijet.. Ovde je sve lažno! Jedna velika iluzija..
čovjek može voljeti i čiav život osobu sa kojom više nije, desetine godina prođu al opet se zqadrhti kad se sretne ali nije to razlog za ubiti. Ako je voliš voliš je i kad je s drugim ljubav nema očiju ni mozga
Neko svoj problem rijesi, a neko ozeni..Meni je jedino zao djece, trauma ostaje. Zasto do te granice voliti nekog ko te je nedostojan?
nema to veze s ljubavlju, to je opsesija. ljudi misle da je zaludjenost nekim ljubav, da je izljev ljubomore - ljubav, da je patoloska vezanost za nekog - ljubav. nekog volis zbog njegovih osobina., nacina na koji se ophodi prema tebi, zbog toga sto se razumijete, odlicno funkcionisete zajedno i sto vrijeme provedeno s njim predstavlja cisto zadovoljstvo. ovdje je prije rijec o povrijedjenoj sujeti.
Draga moja Vinja znam to, ljubav nema veze sa ljubomorom već proizilazi iz vlastite nesigurnosti i prevelike vezanosti za nekog koja je patološka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kurva
Ona je zgodna, mlada, svi je žele pokarat ona je pravo dobra, al je skupo održavat potroši Boga oca , ja u stečaju ko Bosna slabo izlazimo, zbog nje radim dva posla al isplati se na nju dati i milion jer kad hodamo po Špici, ja i kraj mene avion i svi se okreću za nama, ja to buraz *** ona jede u restoranu a ja kod kuće jedem ima ajvara što mi donese stara ima kajmaka, sira ima jedno petero jaja ona bi skupe satove kakve Pukanić ima ona bi čizme nove a već ih 10 ima ona bi u Kitzbühel care kad dođe zima kaže boji se, na Jahorini vukova ima ona bi pila kafe care cijeli dan nikad sapun, deterdžent da malo opere stan ona bi na kraju dana Papaya i Pirana hoće da svršim u nju a ne želi biti mama ništa kuhanje, sarma, pelene i dijete udat će se kaže poslije 35e Ona je bomba
sad će ekskluzivno klix objaviti pismo...