Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šaljic nije kriv i pustite čovjeka kući ženi i djeci
@Belinda \"mi smo odgajani da vodimo racuna samo o sebi..\" ili mi smo švapska kopilad
...i sta je bilo dalje uhvatili ga i izveli na kafu i kolace...ma ja ba nisu svi isti al bitno je da su dosli u srajevo, pa da egzistiraju u bosni jer crna gora je premala za njih da sire biznis...mi smo smece od drzave i moramo se pomiriti sa tim, nista dobro dozivjeti necemo, zato sto smo korumpiran narod \"za saku dolara dupe damo\" a tu smo sami sebi krivi...
Upoznala sam razlicitih ljudi iz Sandzaka. Na zalost, Bosnjaci iz Sjenice, Priboja i N. Pazara su veoma nezgodni ljudi. Zakljucila sam da Bosnjaci iz dijelova koji pripadaju C. Gori, su mnogo bolji i karakterniji ljudi, takvih je mnogo na rukovodecim mjestima kod nas u BiH, i puna sam hvale. Dok tu zaostalu populaciju iz Srbije ne bih pozeljela za komsije, cast izuzecima, ne treba generalizovati. I mi Bosanci smo cudan narod, ne volimo da tudjin primijeti kako ne volimo svog brata, rodjaka, komsiju. Z arazliku od nas Sandzaklije su u tome veoma dobri. Podrzavaju se i solidarizu medju sobom. Na tome im svaka cast, mislim da bi smo to mogli od njih uciti. No opet to sve potice od porodice i odgoja. Mi smo odgajani da vodimo racuna samo o sebi. Na zalost, ali treba se nadati boljem, treba pronaci sebe i svoj duhovni mir, kako bi mogao uticati na druge i makar savjetima postigao da ljudima bude lakse, ljepse.
STOKO,STOKO JEDNA
Nisu svi sandze i siptari trgovci DROGOM,ali su svi trgovci drogom sandzei albatrosi
STOKO SANDZACKA FUJ GADOVI
jesu nasli nekog sporednog lika. kupio u jednom kantonu, da proda u drugom. nek nadju i razbiju lanac ulaska droge u zemlju. mogli su ga pratiti da vide od koga nabavlja. samo jedino da lanac ne bi zavrsio u policiji samoj.
aaaaaaaaaaaaaaa iz Sjenice ! bas me cudi...