Dolijali i počinioci i pomagači
8
Uhapšeno deset osoba zbog pucnjave na Pofalićima
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove osobe su uhicene zbog loseg stila odjevanja. crvena jakna za planinu s kragnom od vjestackog krzna i plava dukserica su kao kombinacija totalni promasaj ove sezone. nadalje, roza majica, smedja dukserica s kapuljacom i skijaska jakna u baby blue nijansi je full neprikladno u ovom slucaju.
HAPSI I NE PUSTAJ GODINAMA POLICIJO
FRKLJUNE NABIJEM TE SINE NA K.......,MA SA BA TI PRICAS KAD NEMAS POJMA....milicu svaka cas t,dasti vedi...............i jesi frkljun dobar nadimak ko skrojen za tebe .....
Ko je za to da se maksuz, zbog ovih gore \"fosni\" ,dovede sto vise crnaca (kriterij: minimum 25cm) u KPZ Zenicu a bome i u ostale zatvore širom BiH! izvolite, glasajte!
Opa, bice veselo u spavaonama Zenice :)
Ma vezzee ti nemas
ma realno zivot ih je naterao na to. Ono klasika u svakom slucaju, nista ne oubicajno za ovaj grad :) DESPARANDOSI :)
Opet pucnjava a ima ih 10 ! puca i lovačka puška !AUUU za vece p.ickice cuo nisam, Sarajevski gangsteri ahahahah Sta vam kazu roditelji na ovo sigurno su ponosni na to kakvi ste ispali kulturni, skolovani i fini. F U J
Dajte ih meni
eto samo jos da ih sud odradi i nema se sta rec
Divlji zapad ili Divlji istok,to mu ga je isto.
Molim vas sudije i tužioci odradite jednom posao,molim vas nesmijemo vise hodati ulicom od ovih bandita .Policijo svaka vam čast ali sutra cete ih ponovo naci na ulici i ganjati se sa njima ali opet ce neko nastradati i sve tako ukrug.
Aferim policijo,svaka čast odradili ljudi posao kao uvjek sad je na Tužiocima da ih puste kao obično,pozurite
joj kakvi su RETARDIRANI KAD IH GLEDAS... joj majko ko sve danas puca, vidi ih ubili se za motike
ovaj u crvenoj jakni dobar za gradjevinu prava fosna
Totalno su moderni :)
konacno u CRNOJ HRONICI JEDNA POZITIVNA VIJEST UHPSENO DESET OSOBA ZBOG PUCNJAVE....