Nanošenje tjelesnih povreda
0
Uhapšeni Zoran Šućur i Jovan Jošilo
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zorane nedaj se pusti klosare sta pricaju mlate praznu slamu a nemaju gaca na guzici,hahaha.
da je ovo normalna država ti bi i takvi slični njima odavno bili sa one strane rešetaka, a ovako dok god imaju para niko im ništa neće.
Ne lazi u stalnom smo telefonskom kontaktu sa Gordanom,rekla nam je da od rane mladosti patis od sizofrenije i da si patoloski lazov!Tvoja pisa je nesto najminijaturnije sto je u zivotu videla!
ehhh nekad je bio mashala, a sad se pokupio pranjem...
Gordana nam je svima priznala nakon ovog groznog i traumaticnog iskustva da ti je pisa velicine kikirikija i konvertovala se u lezbejke.Stari yebacu obrukao si se!
Al sam dero jednu Gordanu Sucur iz Vogosce...capi je bila za 10
poznate partizanske ( od 46) porodice Sucuri Josilo fame pandurevici, Majnunovici, Trifkovici
Slusaju majmune tata ti je lopov i bednik,gmazu jedan!Nisi ti Sucure ni na slici video a kamoli prosao pored njih!Nastavi da zivis svoj mizerni pacovski zivot,mozes samo da nam pljunes pod prozor!Sucuri rules!
Bedo popus ga ti svim Sucurima i Srbima i Katolicima!
Svi Šućuri su bijednici i lopovi. Fuj.