Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni su samo zasmetali glavnim gazdama kriminala. ljudi uzeli malo za sebe i ovi ih smaknuli. kad ce sipa smaknuti glavne bosove?
SVAKA CAST SIPA i ostalima na akciji...!!!
ISPISUJEM SE SA KRIMINALISTIKE SKONTALI NAS
SRBI S-M-R-D-E.. :-)
Ja danas kažem u komšiluku,eno hapse onu bandu,kad uto,gomila babetina i glupača...šta ima veze,napravili su oni pare,znaš,oni su za sebe pametni...a nije kravama jasno,da se te rupe od pljački namiruju od svih nas,poreskih obaveznika.Nije lopov ako mi je rođak,ili pripada makar mojoj naciji,drugi su lopovi...to je naša filozofija...od svih drugih znamo po list iz knjige više,pa ja
Muhamed Hevaija Uskufi je napisao prvi rjecnik bosanskog jezika - Potur Sahidija - 1631 godine, dakle 197 godina prije prvog srpskog rjecnika. Postoje cetiri sacuvana primjerka ovog rjecnika; jedan od njih se nalazi pohranjen u univerzitetskoj biblioteci u Uppsalli (Svedska).
ratni zločinci, pripadnici četnnika i ustašša današnji SIPA-ovci ....
Ničija nije do zore sjala. :) Neka hapse sve lopove koji se kriju iza službe. BRAVO!
Ima li ijedan služenik koji je na budžetu a da nije ,,PRLJAV,,...nema,ama baš nijedan,poćevši od onih u porodilištu,vrtiću,školi,...sve je to jedna banda,a ovi se skrivaju iza državnih uniformi,a u stvari je privatiziran,već odavno...ma bitange jedne...lopov te hapsi,lopov te sudi...
kod nas u britaniji nema vakih drotova svi su pošćeni i obrazli obnašaju državnu službu. nepamti se da je vako što ikada bilo u nas. ipak smo mi izmislili i civilizaciju i demokratiju i stolječima širili svjetlo slobode svijetom. šteta samo što i vama bosancima nismo to nanijeli za vakta neg vas tito unazadijo 300 godina pa sad ispašćate.
SVAKA CAST SIPA VI JEDINI RADITE POSAO U OVOJ DRZAVI KAKO TREBA !!!
@tamburo....... opet nisi one crvene popio....... pa znaš da moraš jbte......... nemoj da ti ja moram ........ sasipati u grlo.............. ajde dušo i ne zaboravi svakih 6 sati jednu BANANU...................... ĆAOOO..........................
kako je lijepo proctati ovako nesto
ovi pripadnici policijskih snaga koji su uhapseni ce biti suspendovani do okoncanja sudskog postupka... Za to vrijeme ce primati 70 posto plate... Ako im se dokaze krivnja to jest ako se nagode sporazumno o priznanju bit ce osudjeni uslovno i vraceni na stara radna mjesta...
DIKLE SE GRADJANI SRBIJE PO ZEMLJI BOSNI I HERCEGOVINI PRIPREMATI RAT I AGRESIJU...!!! DOSTA NAM JE SRPSKOG TERORIZMA I SRBIJE RATTNIKA...!!!
Državljanka Srbije M. O. (52) iz Subotice jučer se obratila lakt.aškoj po.liciji tvrdeći da u mjestu Slatina posjeduje očevu vikendicu koju je naslijedila, ali da sum.nja da se u njoj nalaze bo.m.be i eks.plo.zivna sre.dstva. ?!!!