Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže meni jedan stari Srbin:dijete u svako žitu ima kukolja, e izgleda po tvom da nema,Srbi to nerade,nebave se kriminalom i pljačkama a ko to po Srbiji otvara grobove i čupa zlatne zube sa mrvaca,da niu možda marsovci.
KAMENOVANJE
kako ste vi ret_ardirani da sve zivo vidite kroz nacionalizam. lijeci se sirotinjo.
klat vas i treba kaki ste pogani mayku vam yebem u po piiccke. vako su i moju baku od 75 godina dva puta pretukli i jednom cak davili da se zena onesvjestila i odnjeli iz kuce 700 maraka. vi ste genetski sljam i otpad nas balkanskih naroda i turaka takodje. dobro vas je Biljana Plavsic opisala i nas najveci nobelovac Ivo. fuj gadovi poturceni.
A da slučajno nisu došli i da usamljenoj starici Zdravki na svoj način tog 25. decembra čestitaju Božić? Njih petorica i sakrivena uštedjevina od jadnih 3oo KM?
k sutjeska, mi vas barem samo podkradamo za razliku od vas koji ste samo klali. naserem ti se u usta i dobro nabijem nogama
Njih petorica kod usamljene starice kojoj je skrivena uštedjevina iznosila 3oo KM? Da slučajno sisu došli da baki Zdravki na svoj način čestitaju Božić tog 25. decembra?
Ja uporno pisem vec duze vrijeme. sa poturicama nema suzivota pa nek prica sta ko hoce. ima njih i dobrih nimalo ja ne sumnjam ali necu ja da zbog njih nekoliko dobrih, rizikujem da mi se majci sutra desi isto ili ne daj boze djeci kao mom komsiji povratniku cijeg su sina pretukli i oteli mu mobitel i pare sto su nasli kod njega. dogodi se doduse da oni opljackaju i ponekog svog ali ne tako svirep i brutalan nacin kako to rade nad srbima i hrvatima. multietnicari. ja mu yebem sve zivo i mrtvo ko pokusa da me ubjedi da je suzivot sa ovim bjesnim psima moguc.
Bar godinu strogog zatvora
Telefonskim kablom ih vezati na stub srama.
treba im makar imena lopovska objavljivati,a ne incijale!