Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
C.e.t.n.i.c.k.a. taktika genocida u Prijedoru se nastavlja. nisu uspjeli Sauda ubiti 1992 i 1995 pa ga sad skidaju \"po zakonu\". koje licemjerje? Ubice iz tzv. specijalne policije tzv. rs sada sprovode svoju pravdu. Ovo neka bude opomena Bosnjacima sta ih ceka u Dejtonistanu pod vodjstvom srpskih stranaka poput SDA, SDP, SBiH, SBB itd.
Upravo. Bas bi jedan Saud Filipovic koji je jedva zivu glavu izvukao iz logora,kojeg su kad je bio kao Musliman Ministar Pravde u RS dva puta pokusali ubiti,na kraju se uspio izvuci sa \"laskom saobracajnom\" nesrecom. Pokusali su isto u 2005 kad je kao primio mito od 5000 KM da nekog zatovrenika prebaci negdje.5000??? Ko to jos radi za takva sranja od para. Ali kao sto si i rekao/rekla stvar je da zele nastaviti sa \'92-om.
Ova otuzba nema veze sa realnoscu. Ovo je tipican primjer kako se u chentitetu nastavlja diskriminacija nesrba, pogotovo ako su inteligencija. Cilj je da se Saud Filipovic i ostali Bosnjaci zastrase i izsele iz Prijedora kao ´92. Saud Filipovic je bio u logoru, kao vecina Bosnjaka elite grada. Oni koji su prezivjeli su protjerani. Sad kad se vracaju, a kao Saud, imaju visoke funkcije i obrazovanje, pokusava se na svaki nacin uciniti da se opet izsele iz grada, tako \"uspjesno\" ociscenog 92-95. Slicna banalna hapsenja, mogu se vidjeti zadnjih par godina u RS, a cilj je poznat. Saud Filipovic je obrazovan covjek, bio je Ministar pravde, zasto bi na takvoj funkciji rizikovao svoj polozaj za par potvrda u vezi kojekakvog lokala kafica.
ode nam izo
Oooo, pa nikakvo čudo, po.tu.rč.ad su naučili kroz stoljeća da žive od pljačke i otimačine! I oni bi u Europu? Mogu, ako je Auropa Albanija. A i tamo ga popushe...
Covjek je bio ministar,sada je notar,prepisuje sve za pare,jel posteno?!
Vidi ministra i notara Malo mu para Hajd pa vjeruj ikome