Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a i mene zanima dali se negdje moze taj snimak pogledati...slucajno sam preb.na hayat kad ona na veliko prica..ne znam koliko sam propust.ako netko zna neki link ili nesto neka bude toliko velikodusan da podijeli sa nama..ha.pozdrav!
Biće repriza nakon izbora, ali će glavnu ulogu iza rešetaka imati mali Šćepo Radon, mali insan velikih magija ublehe i kriminala.
ljudi zna li neko kad ima repriza emisije?...samo me strah da se ne rasplacem nad jadnicom hahahahaah...SVE U CUZU!
A Babo mi fino govorio, ostani na selu masni ovčiji sir se dobro prodaje. Al naišao Ture u crnom BMW. sve ostalo je istorija.
Nemojte tao ba raja, Šejlica je Šćepino novinarsko nedonošće. Ugledna novina, respektabilna novinarka, besprijekornog moralnog integriteta. Nije znala mala skim spava i šta joj čojk radi u normalnom radnom vremenu.
Kažu da će ekipa fornzičara u pratnji više stotina policajaca obilježiti i ograditi prostor oko HAvaz -Urlik tornja dok se ne izvrše iskopavanja ispod betonskih podloga u podrumima. Sumnja se da ima nekih kosturova osoba koje su nestale na sumnjiv način i o čijim nestancima je Avaz u toku zadnjih 10 godina izvještavao u svom glasilu pod rubrikom Crna Hronika.
Đes ba Šejla, kaćemo opet intervju da organizujemo.
Kud se ne udah za vodinstalatera ...
Eh da su ostali u ovoj drzavi samo nalik SIPI,gdje bi nam bio kraj???!! Svaka cast,samo tako nastavite!
Znači i to je politička igra,da nisu izbori ne bi vlasta nikad nikog uhapsila,pa dosta je više...
kad ce im bossa uhapsiti. fahru zvani scepo
ne uspjedoh je poslusati i pogledati ispocetka...ali zena malo sama sebi kontrira u svojim izjavama ili se meni malo cini? :D
aaa kojeg li cuda radoncic nije znao da je njegova vrijedna uposlenica zena mafijasa Turkovica...eto i on se iznenadio...toliko o referencama njegovih uspjesnih projekata i sa kim saradjuje,...SBB nadam se da cete propasti
svaka cast SIPA samo naprijed
Ma nemoj te takvi biti.Pa ona nema pojma od kud joj ono sve sto imaju.Postena familija otac ugledan....tako ona kaze u emisiji slucajevi x.