Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počinjeno krivično djelo iz člana 336. KZ F BiH "Teška krivična djela protiv ugrožavanja javnog prometa" i iz člana 337. KZ F BiH "Neukazivanje pomoći povrijeđenoj osobi u saobraćajnoj nezgodi". A ubistvo??? Pa jel ovo moguće...namjerno , sa predoumišljajem zgaziš nekog autom i natovare ti "ugrožavanje javnog prometa" i "neukazivanje pomoći"??? Kakvo je stanje u Apsurdistanu? Redovno!!!
@JohnySmith, ti si u pravu! Čitajući sam pomislila da je nasradala osoba živa, dok ne dpođoh do zadnjeg papusa i vidjeh da joj je bila đenaza :( Kao da je policija namjerno izostavila smrtni ishod.
Pa ima stavka gdje je veca kazna ako dodje do smrtne posljedice. Ubistvo je druga stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvu god da joj kaznu odrede malo je..
Toljaga je izašla iz raja za ovakve, sve kosti polomiti i marš kući, kakav sud kakvi bakrači
Ma važno je da nije kakav rod Sarajliću.. Ostale gazi.
Mumin: kazi ščeri moja draga sta se to zbilo? Selma: baba moj dagi zapucala sam se u neku bestiju iz njemacke i prijetila mi policijom i posla me slikat e reko nes kurvo nije ti ovo Njemacka i satarem je ko pašče Mumin: neka si ščeri je pogazila, prokleta Njemacka i EU hoce da nam nametnu svoj standard da se pederisemo i hodamo polugoli ulicom ne daj ti boze, gluho doba nam dolazi ščeri mila
Kci Mumina! E Selma mogla si sta naucit od oca Mumina! Morala ni na vidiku!
Ja poznajem jednu koja je udarila biciklistu, slomila mu butnu kost i da bi na to sve rekla... koji k..c vozis po cesti biciklo. E takve treba malje pucati po glavuši.
Iiiiii, sta je reci S.J.? je li vrijedilo, glupaco???
nema tu rjesenja bez ''malja''!
Ima li ista normalno da se desi u ovoj napacenoj zemlji
još jedan Sanjin Sefić
Normalno da ce pregaziti kada ona i slicne poloze iz prve na ljepe oci ,a neke i bome sto rasire noge. Ne krivim zenski rod,one koriste to sto su ti instruktori pacenici .
Luđakinja, ubica za volanom!
ovu selmu zajedno sa sanjinom u celiju punu fekalija i stakora...tu im je prirodno staniste...
e boze........gdje ti je pamet bila tuko jedna
Živio nam Babo i nikad više svoju Krajinu ne damo! Bakire nepoželjan si u Krajini! Živjela slobodna Krajina i naš Predjednik Republike Krajine Fikret!!
ziv bio Babo 100 godina
Evo kurve seljačke: https://www.facebook.com/selma.jonuzovic1 Raznesite slike dalje da joj seljačka familija ne pobriše profil da se zna koje je đubre u pitanju.
E Selma, Selma gdje ti je pamet bila, kad si nevinu zenu usmrtila? Hoces li mirno moci zivjeti, a na svijesti neciji zivot nositi?