Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se nadje napadac Sutkinje i telefon i osoba koja ga je kupila u roku 24 h. Za Obicnu raju u Policiji kazu, ostavite podatke pa ako se slucajno nadje mobitel da Vas kontaktiramo. fujj..............
E sad si j..o jeza u ledza,sad ces dobiti 3godine radi mobitela...
To su ti naši standardi. A ko zna, mozda to i nije taj čovjek. Imaju oni vazda lopova na lageru, da uskoci i popuši batine i robiju. Samo da oni ispadnu sposobni a ona da ne plače.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hmmm kad nekom "civilu" ukradu mobilni, nit traže nit nađu. kad je sudija u pitanju nađu i razbojnika i mobitel?
Jos mu puno ime i prezime objave pizda im materina, a da je obicnog gradjanina izb'o nista ne bi ni pisalo
Ovo je dokaz da u ovoj drzavi ako dirnes ove "bitne" na*** si, a obicne ljude mozes ubijati i zakopavatui po Igmanu, sudkinje nece prstom maknuti dok bas ne pretjeras...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
PA ŠTO KRIJU OVE KLOŠARE??????? TREBA JAVNO OVE NJIHOVE ODVRATNE FACE OBJAVITI, DA ZNAJU LJUDI...
Koji klipan, a mobitele krade ženama, sa njim bi Ferhadija već davno bila popločana.
Od bijede sve pokradu i nikom nista,more auta nikada nisu pronasli,dokaz da je policija u talu sa mafijom...
----bravo---,jos da joj neko puca u koljena, ukrade automobil,baci bombu siluje kcerku, e ondda bi korumpirane sudije vidjele kakav grad su napravili.svojom korupcijom.
Pravda za razbojnike napadače na sudije. Od svih oblika državne vlasti sudska vlast je najmanje nezavisna i sklona raznim pritiscima. Sudije odavno više ne sude po Zakonu, pravnim običajima i načelima pravičnosti. Neki sude u čeineći usluge drugim sudijama koji pak uzvraćaju istom mjerom i tako u krug. Svaka presuda je po pravilu pravosnažna i izvršna i kao takva nepromjenjiva, ali problem je u tome što takve presude donose razne barabe. Možda je ovaj napadač obični kriminalac nezadovoljan presudom, a možda i nepravedno presuđen što ga je i natjeralo na napad. Razmišljajte o tome.
Morali su da nađu taj j,,,, mobitel. Volio bih da znam šte je sve u njegovoj memoriji pohranjeno???
Nek se nose, Šta je sa onima kojima je oteto mnogo, mnogo više i to baš od izvršnih vlasti/ kroz mito i korupciju, jašta/. Njih nikako da nađu, a eno im gazda u Pragu ili... više i neznam na kojoj su destinaciji!
alipasino sarajevo = sout central los angeles geto
Naravno SVAKI ALI APSOLUTNO SVAKI MOBITEL KORISTEN JEDNOM MOZE BITI PONOVO LOCIRAN NEBITNO KOLIKO JE KARTICA U NJEGA UBACENO I PROMIJENJENO I SL.
Ja ba, kad Sudkinje napadaju pocinioci se nadju za 2 dana, a kad napadaju 1000 drugih zena po Sarajevu to je zanemarujuce. JBM VAM MATER! Jedino pozitivno u ovome je to sto ovaj idiot nije samo nju odradio nego ko zna koji broj zena! I nabijem vas vise sa tim sakrivanjem, supci jedni. Objavite mu sliku da i druge zrtve mogu da ga prepoznaju pa mu malo dopune krivicna djela!!!
nadam se da ova kurava iz krivosudja cita ove komentare...
Eto sada znate kada Vam nestane mobitel da policija zna gdje je... ovo je vise nego ocigledno da se zna sve, samo ako se kao u ovom slucaju radi o sutkinji nepostoje prepreke ili u narodu zvane preko veze...
I kažu drotovi ne valjaju....
Čoku za komesara!
Pošto je sutkinju napao uhapšen je, a da je mene napao nikom ništa..
kako nikom nista ja bi te branio