Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Saban moze uci u lokal sa automatskom puskom, izrafalt kafanu a onda dobiti po picci... Moras biti pravi Saban da izvedes ovako nesto.
Pa u koliko pucnjava moraš učestvovati da bi te zatvorili? Evo pita me drug. Da i on ošine koji put !!!
Ja bih rekao da sto vise pucas, krace te drze... Tako da ako ce ti drugu biti prvo pucanje, mozda ga zadrze u pritvoru nekih 7-10 dana.
Čisto statistički, kontam da se u ovom lokalu prije umire od salmonele nego od metka.
ko prezivi na alipasinom neka se javi hah
nazovi Š.D zbog ubistva u pokušaju..da je Š.D plačeni ubica on bi bio na birou
Dok su ga privodili, na novinarska pitanja samo je onako, preko ramena dobacio: I'll be back !!!
... a mozda je samo neshvacen i sa zakasnjenjem proslavio rodjenje sinova kao onaj Mirza ? (svaki metak je za svaku trebu koju je navodno karao a koja mu ne zeli reci da je ostala trudna i rodila mu sina)
Ima te zelju da nesto opalite?Bife Nisko je tuj samo za vas.
Blago Bosni,kad joj Karkelj-kurci pravdu kroje!
Pretući ga još jednom. A onda razmisliti o smrnoj kazni (iz drugog članka). Kada idiot dođe naoružan, pa još automatskom puškom, i počne pucati, ne bih ni pitao je li nekoga ubio ili ranio. Preventivno djelovanje je najefikasnije.
ovo je BiH verzija kviza tko zeli biti milijunas ... nakon prve pucnjave je iskoristio jokera zovi (nazvao nekoga i pustili ga isti dan), sad je koristio pola-pola (malo on pucao, malo oni njega prebili) ... jos mu je ostao onaj zadnji: pitaj publiku :-)
dobaaaaaar :)
Samo što se zna kakva je kod nas publika I šta bi rekla: Pušćaj...
da radi se o istoj osobi koja je pucala prije nekoliko dana ....................................................................................i radi se o istoj osobi koja će u narednih nekoliko dana (godina) pucati po Sarajevo. Žalosti naša. Znaju o kome se radi, znaju da je pucao po Sarajevu nekoliko puta, znaju da će pucati po Sarajevu i u budućem vremenu kada mu se god za to ukaže prilika ali ga saslušaju u puste na slobodu. Toliko o brizi naših vlasti o našoj igurrnosti. Bosanci i Hercegovci-kakve smo mi ovce za šišanje??
sljedecu vijest citam. Saban u tenku sa raketnim bacacem demolirao kafanu nisko... ostali samo dugmici. Samo kod nas moze da puca i da ga puste i da opet dodje i da puca i da ga opet puste..
vec sutra vlasnik trci u opcinu promijeniti djelatnost ... zatvara bife i radi prenamjenu u streljanu i borilacki klub :-) .. naravno, tocit ce se i dalje ispod pulta :-). Nemojte se iznenaditi ako osvane oglas za streljanu tipa: "Kod nas se ne puca na kartonske mete, pa nismo pickice !!", a ispod "svaki koji dodje sa kuponom od prethodne posjete dobije i poduku iz ulicnog fajta, osiguran veci broj instruktora" :-)
https://www.youtube.com/watch?v=ndC6Q9JC8Zk Ubiće ga Šabo k'o zeca...
Šaban voli da ga tuku...
Sarajevo je postalo gard slucaj! Pa ljudi moji ovo je divlji zapad, i na divljem zapadu se uveo red, ovdje ne! Ovaj Saban je prije sedmicu dana upucao ovog lika, i pusten na slobodu!??? Pokusaj ubistva i na slobodi!????? Mi nemamo pravosudni sistem, radi ko sta hoce! Pocele su obracuni sa dugim cijevima, ova ne sigurnost nije bila ni za vrijeme rata. Drugi i to veliki problem su OPSTINE i njihove sluzbe. Kako je moguce da se izda dozvola za rad ovoga objekta , koji je naprvaljen na uzurpiranim prostorijama stambene zgrade.Opstina valjda treba da ukloni te objekte, jer u tim zgradama zivje i djeca.Malo nam je bilo rata , sada nasa djeca trebaju da se prepadaju kriminalnim obracunima.Tjeraj stoku iz stambenih naselja! Ako zele da se obracunavaju neka idu van grada na neku poljanu, neka se porokaju nikome nece nedostajati.
aferim......opet ga pustite pa mozda iz trećeg pokušaja i ubije nekog :(
Ako se na Nisku završi, onda štete : n e m a
Ucestvovat ce i u buducoj