Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1998 datum rodjenja... Kao sto sam rekao, mali narkomancici sa punim glavama nekakvog huliganizma i gluparija.
je3em im familiju debilsku, majmuncadi klosarska, sta im je koji klinac crkva kriva, evo ja je gledam s prozora, znaci ALLAHA mi DRAGOG ne smeta mi ni sekunde, znaci imam maksimalno postovanje prema toj Bogomolji koja predstavlja svetu kucu krscanske vjere, et. ono rojeno 98osme pa je3em mu svu familiju u stau. zbog ovakvih debila je Islam na udaru, nabedzeni mangupcici
Mama i tata neka plate štetu, a njegovo ime i fotka da se objavi javno, da vidimo junačinu :)
maloljetnici su zasticeni od svakog javnog prikazivanja po pravilu ne smiju mu ni inicijale objaviti a o fotki mozes samo da sanjas...
Mama i tata platit stakla i drugu štetu, to je normalno, ali im prikačit i kakvu ozbiljnu kaznu za odgojno zapušteno balavče ... ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji ce djavo balavac u ta doba nocu na ulici? Roditelje za ovo treba po dzepu fino, jer od kuce krece odgoj. Ne pustaj dijete na ulicu dok ga ne odgojis! Ono ima 17 godina i umislilo da je neka sila, a u glavi slama! Ako se uskoro ne opameti ova balavurdija, bice uskoro "od ranije poznat policiji".
Sto ne razbi na dzamiji???
sve su to degeni, ni oni koji napadaju na dzamije, ni oni koji napadaju na crkve ne znaju sta je u njima, jer ne ulaze u njih, da su ikad usli znali bi da se tamo poziva na dobro i na poštovanje tuđeg, zalosno i strasno je kakve nam generacije dolaze
oderite ga! Gluperda
Babin i materin kucni odgoj, kazniti ih samo tako!
A vidite kako je u FBIH svaki napad na vjerski objekat krivicno djelo, dok u RS to pravilo ne vazi za (mnogo cesce) napade na muslimanske bogomolje.
Logicno, 1998 godiste i ono sad razbija stakla na crkvama. Pa brate SVETI OBJEKAT, mjesto gdje se ljudi mole Bogu. A on ako glumi nekog muslimana, znao bi da Islam kaze da trebamo voliti svoje a postovati tudje (a mislim da i ostale vjere na isto poticu)!
Ovo nije moje Sarajevo, ovo nije Sarajevo koje ja znam :(
Pa ako ih je petorica bilo, bolje je izmjestiti crkvu. Tako ce se za u buduce rijesiti.
To su ti mladi umovi zatrovani religijom!
Objesiti ih!
Haj kada ovi mogu dzamije i povratnike , mozemo i mi crkve sta se sada svi zgrazate i lincovali bi djecu ... Ovo je po Hercegovini i Pjong Jangu odnosno rs-u normala svaki dan , djeca to gledaju i budu zbunjena , vele kada ovi mogu dzamije nekaznjeno hajmo i mi koju crkvu samo sto je nasa policija azurnija od cetnicke i ustaske pa budu uhvaceni , a ovi drugi nagradjeni .
daj ne serendaj bgt.
E pameti blago tebi
sad štetu fino ispostaviti roditeljima i nek izvole platiti. a dječurliju poslati mjesec dana na građevinu, pa da vidim bili im palo na pamet pogledati u crkvu.
Rekoh ja MALOLJETNIK GARANT! DJECA SE IGRALA!!!!
Migranti ce u bejha uci kod Trebinja pisu medjedove nezavisne..