Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kemal Monteno se nepiše malim slovima.
Naravno da se pise malim slovom; i pravoslavci i hriscani i muslimani, sve se to pise malim slovom, a Hrvati, Srbi, Bosnjaci velikim. Sta se pravis pametna kad pametna nisi?
A ja ga danas oko 2 vidio u Lukavici...
Realiziranjem zajedničkih aktivnosti policije MUP-a Kantona Sarajevo i Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, uz profesionalnu podršku i saradnju Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA), identificirana je i locirana jedna od osoba koja je dovodi u vezu s razbojništvom počinjenim 22. jula u ulici Put Mladih muslimana, NISAM ZNALA DA SE REC MUSLIMANA PISE MALIM SLOVOM, HAJD U ZDRAVLJE,,,,
vlasnik bmw-a je kemal monteno
jbt koji krmak!
ko je vlasnik ovog BMW-a???
E svašta i kreteni se počeli baviti kriminalom. Ovaj kako ga zovu je baš kreten, hoće da bude kriminalac. Ima unjemu 300 kila zato ga zovu superbeba.
kakva korist kad ce sutra opet na ulicu