Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoću li za života pročitat da je neki Srbin iz RS učinio nešto pozitivno?
steta sto ga uhvatise....
Identitet oštećenog za sada nije poznat, a velika količina novca i pištolj ukradeni su iz njegovog automobila. I osteceni je ukrao od nekoga... :/
Pa lopov krade od lopova, očito. Para na paru, uš na fukaru, vazda bilo i vazda će biti (nažalost)
Spektakularna pljačka, spektakularan haps. Spektal na sve strane.
auuuuu osteceni vozi sa sobom u autu 460.000 evra i 120.000 maraka.... bome, ima se, moze se.... i uz sve to jos i pistolj... bice da je osteceni ukrao, pa mu drugi lopovi ukrali... i na kraju zavrsilo u policiji gdje ce drzava ukrasti.... :-)
odakle mu milion u kesovini?
Prije par godina je opljacakna banka u Tuzli. Jedan od trojice lopova je uhapsen. Nakon dugog razgovora i "ponude nagodbe" da prizna gdje je novac i ko su mu bili saucesnici, "kreten" je odgovorio.."pa ljudi dragi ja da sam mislio vracati novac, digao bi kredit"... :) Nekad davno, on bi sve priznao prije nego bi usao u policijsko auto na putu do stanice!
On sad ima prava i slobode. Ipak je on, na kraju krajeva, samo čovjek, možda je imao teško djetinjstvo, uticaj lošeg društva i hejbet drugih olakšavajućih okolnosti koje mu je donijela ova nakaradna demokratija. Da ga oni nakon te izjave ispendreče, rekao bi on i gdje mu je legalno stečena ušteđevina, a ne samo plijen krađe..
Ovo je bar pravi lopov :) Ne trga zenama lancice sa vrata i ne otima torbice.