Crna hronika
0

Uhapšen Bijeljinac koji je ukrao 460.000 eura i 120.000 KM

SRNA
U policijskoj potjeri za pljačkašem, koji je noćas uhapšen u Bijeljini, otkrivena su i dvojica njegovih saučesnika, saznaje Srna u bijeljinskom Centru javne bezbjednosti.
Foto: SRNA
Foto: SRNA

Policija navodi da su osobe čiji su inicijali M.S. (29) i Ž.L. (31) sa dijelom ukradenog novca vozili iza pljačkaša, a zaustavljeni su u automobilu Passat 6 u naselju Ljeljenča.

Na ulazu u Bijeljinu kod Agrotržnog centra policija je sinoć službenim vozilima blokirala put i uhapsila odbjeglog pljačkaša sa 460.000 evra i 120.000 maraka ukradenog novca, kako je prijavio oštećeni.

U nesvakidašnjoj policijskoj akciji nije bilo povrijeđenih. Pljačkaš je bježao u automobilu marke Audi A6 u kojem su se nalazili još jedan muškarac i njegova maloljetna kćerka.

Srni je rečeno u policiji da su inicijali uhapšenog B.P, a prema nezvaničnim informacijama, riječ je o Peri Blagojeviću iz Bijeljine.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Identitet oštećenog za sada nije poznat, a velika količina novca i pištolj ukradeni su iz njegovog automobila.

Portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović rekla je Srni da su policajci iz Pelagićeva oko 19.00 sati javili da je pljačkaš u bjekstvu.

Prvi pokušaj policije da zaustavi bjegunca u naselju Ljeljenča bio je bezuspješan, nakon čega su sa više službenih vozila napravili potpunu blokadu puta na prilazu Bijeljini, gdje je potjera konačno završena iza 22.00 sata.