Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poraz drustva. 1.5 godina za PEDOFILA? Tu nema rehabilitacije, nije on ukrao nesto pa da tu ima prostora za kajanje i katarzu, takvi su prijetnja dok su zivi. 10 godina zabrane rada? Znaci i dalje postoji mogucnost da se vrati na posao? Fuj.
Prestrasno fakat. Dva mjeseca zatvora po zrtvi. Strasno. Najmanje devet mladih zivota je traumatizirao (ko zna ima li jos djevojcica koje nisu smjele da progovore, kojih je bilo stid), te traume koje su prezivjeli njihovi roditelji lik dobije godinu i po... Pod hitno mijenjati zakone.
Samo godina ipo? Uzas
sto bi rekli kroati osuđen na jedan i po, samo sto je pipo, sreca njegova ili sudija pak misli da ih je prstenjacio onda bi mu malo povecao na 2,5 godine, e da je učitelj prodirao u svoje ucenice e onda bi dovio maksimalnih 3-5 godina. Tako ti je to kad pedofili pedofilima sude
treba mu ga odsječi i dat mu da ga pojede a ne čekati kazne debilne drzave
po serijatu za ovo ide glava i nema pravednijeg zakona od serijatskog
Obavjestiti momke u KPZ da im stize pedofil, a kad su politicari i njihovi botovi manijaci, pa onda kako da nas ovaj manijak iznenadi?
Od njega napraviti pekmez, i to rijetki…
Ovo treba streljati minobacačem.
Ma odrezati mu ga odmah. Fuj. Fuj. Fuj.
Metak u celo sa 50 cm razdaljine, upotrijebiti raspskavajuci metak 45 kalibar
1.5 godina za lika od 49 godina koji je nastavnik i vaspitač a koji je dirao djevojcice pd 14 godina? Bolje je sto nisam roditelj, da je moje dijete vec bi bio na onom svijetu.
Do 1g ima mogucnost da otplati kaznu, sto ce vjerovatno i uraditi. Ovo ostalo 6 mjeseci ce se preinaciti u 2g uslova. Mi koji gledamo sa strane ni ne osjetimo sta osjete sada roditelji tih curica. Nedo Bog nikom.
Bože sačuvaj , čuj 18 mjeseci. Pa tog gada treba objesit ili strijeljat javno
Baš je Pekmez
18 mjeseci??!!! Bravo, divno....za njega...i nema nikakvog razloga da ne nastavi sa tom rabotom...jedino ako ga neko ne rastavi sa životom, ali nije realno ni da će batine dobiti...bravo sudstvo, dabogda vašu djecu dodirivao po spolnom organu....oh ne bože, ne, ne, ne, pišem onako, retorički....
Mala je to kazna, ali će ga zatvorenici lijepo uputiti u seksualne aktivnosti…. Ima da mu se šuppak izvrne