Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam bio ucenik te bogoslovije i znam kako je,hrane je imalo,ali su kuvarice nosile velike kolicine hrane pa pa verujem da i sad to cine.kako ih nije sramota
Foca itekako postoji i postojace jos milion godina. Ovi su zanat naucili od \"tvrde stolice\" pardon vrhuske SPC-a koja je pl;jackaska i zlocincka organizacija. Jadni ste da jadniji nemozete biit.
jadna djeca takve ce brzo uhvatiti jer su bili gladni a politicari koji kradu nase duse nek uzivaju
Doslijedna su ova djeca Kacavendi, jednom od svojih poglavara.. Rano su poceli uciti zanat..
Sirotinjo, i Bogu si teška... Ako ova djeca imaju internatski način života, krivi su sveštenici koji bi trebalo da brinu o njima. A ako o njima brinu roditelji - niko nije kriv. Nažalost, uglavnom teška sirotinja šalje djecu u ovakve škole.
SVE JE TO FUKARA DRUG MOJ AKO NEMAŠ SREDSTAVA DA SE ŠKOLUJEŠ IDEŠ U ŠKOLE ZA POPOVE, FRATRE I EFENDIJE. DODIGOVA FUKARA FEDERACIJA JE ZA RS ZAPAD UVJEK BILA I OSTAĆE.
FOČA NEPOSTOJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SRBINJE/FOČA NOVI NAZIV GRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAV OD RADOMIRA IZ SRBINJA,REPUBLIKA SRPSKA!!!!!!!!!!!
Jadna djeca.
Mile traktorsta otvara kojekakva predstavnistva nepostojece drzave po Evropi a djeca po internatima gladaju.Sasvim opravdano su izvrsili pljacku i uzeli hranu bez obzira u koju skolu idu jer glad je glad.
kad se dobro izgladnis, padne ti prag sensorske percepcije, kao isusu i muhamedu tokom boravka u pustinji. moze biti da su ovo nove moderne teoloske tehnike komuniciranja sa bogom.
Jos ko? Popovi :)
a dodik priča kako je rs bolji dio bih! eto, i tamo se skapava od gladi inače se ne bi hapala hrana!!!!!!