Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Bog to sve rasporedi.....Samo mogu dodati....Zbog svog zla kojeg je taj narod napravio, o sebi se zabavili.....
papalukas, pa koje zlo vas snađe kad vijekovima ništa Bogu skrivili niste???
"braco" srbi, nemate se sta zgrazati na komentarima. Sta ste radili, kakva zlodjela ste cinili, pa ne mozete ocekivati da vas Bosnjaci jos postuju i vole? Dobro vas mozemo gledati.Pa pogledaj te sta ste u Foci radili. Procitaj sta je vas narod radio djeci,zenama starcima. Pamticemo to do sudnjega dana i cukun,cukun unucad nece se moci "oprati" ! A tacno je to da sad jedni druge trijebite...
Gdje dođe ta Foča?? Misliš na Srbinje?? :-)))
Dabogda se vlahadija izmedju sebe poklala ,ciganski narod koji je otjerao svoje komsije i silovao im zene i djecu klao samo zbog toga sto su druge vjere .Dabogda nikada srece ne imali ,radjali se sakati i umobolni i nikada ne imali nikakvog rahatluka ..
Dabogda se svi pobili medjusobno
Probao pušku nije odavno ...
Zalosno,porodicna tragedija ,licno sam poznavao,ljude miroljubljivi,koi je okidac za ovo nemogu da shvatim,majku su izgubili prije par mjesecii.a za gospodina Durica ,posto je najvjerovatnij komsija pomenutih trebaoo bi i da zna da je prva zrtva sela Zakmur upravoo bio njihov stric Milanovic..koi je ubijen u zasjedi da bi na dan njegove sahrane ,izvrsena "Bezumna osveta od strane paravojne jedinice .na njegovoj rodbini prodici Duric gdje su na naj zvjerski nacin stradale neduzne zrtve!Tako da nema potrebe likovati na tragedijama .!1
koridor 93 ja ako te nadjem ima da ti spalim vlasko sjeme
smrdska posla haha
Vlaška pogan genocidna.
To Mili, rokaj svoju bracu!
poubijaj te se govvna,nije halal zemlja gdje jeste sad !!!
Neimastina i nasa blesavost o zivotu u zajednici. Treba se boriti za svoj zivot a ne zivjeti od onga sto su ti roditelji ostavili.
valjda je tako sudjeno, i nemože biti drugačije, kada bijes prevlada pamet, uvijek se tragično završi.
šta se dešava ovoj naciji?
u istom smo mi dvorištu
ovo je zalosno da zalosnije nemoze biti
NA ČIJU LI STE SUZU STALI? NA ČIJU KRV? Tužno, ali istinito. :(
lady, na čiju suzu je stao otac što ubi četvoro mjesečno dijete u Sarajevu. Ne znam zašto odmah mislite da u ovakvim slučajevima u RS to ima nešto sa ratovima 90-ih. Moguće je ali ne mora značiti. Kako reagujete kad se slično desi u Federaciji između vaših, upitate li se i tad na čiju su suzu stali?