Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovome je onda Todoric kod nas mi volimo kao I hrvati nuditi utociste
Sudci i tuzioci uzivaju u najvecim platama u zemlji a nista ne rade skoro. Oni su krivci sto nam je lose u zemlji jer ne rade svoj posao nego svaki predmet i slucaj po nekoliko godina se vodi na sudu. Idu na seminare, placena su im sluzbena putovanja. dobijaju visoke dnevnice a njihov rezultat je da je najvise kriminala u drzavi. Pocnite vise nesto radite za ovu drzavu i za narod.
nisam bio u Sarajevu,od 2011god. primjeti sam još tada da Sarajevo nije ko što je nekada bilo, e sad mene zanima jel ima više ili manje dole ljudi u kratkim pantolicama sa bradom i žena sa heredžama,ili je otprilike i sada isto kao i 2011 godine
I je li to, matere ti, sve sto te zanima?
@dinokarafino ,izvinjavam se,ali mi naompalo,pa me i zanima,Ja Sarajevo volim,al mi ne pašu ove promjene
Mozete ga osuditi na 100 godina, ali ga Hrvatska nikada nece izruciti. Hrvatska je leglo Bh kriminalaca i zlocinaca. Ko god je za nesto kriv, neka slobodno bjezi u Hrvatsku. To su nasi dobri susjedi koji nas hrane dukat pavlakom, vodom Jana i svim onim cega mi imamo na pasja preskakala.
@NTK387 i naravno prodaješ kao pravu janu za marku litar i po . na kanisteru ti dobar 4 kaema. bravo
samo strijeljat