Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezaposlen a Audi Q5, idem sutra u Austriju!
Došo 1995. god znači bio u ratu i zna se šta je radio samo se ne zna koliko je nevinih ljudi i djece ubio . Dabogda se živ raspao .
u little india-u, ovdje je naj sigurnije za takve!
\'\' Miladin\'\' nekako bi mu bolje stajali ime Milutin ili ludi Milojko hahhaa jao strasno pa sto ubi zenu sunce ti kalajisano sta ti je ona kriva.. eh svasta...
samo nam jos ti Miladine trebas pored nasih svakodnevnih klosara koji pucaju
dijasporsko dezertersko smece na socijalnoj pomoci sa autom na otplatu 457 godina
bravar i vozač koji je nezaposlen vozi Audija Q5???
Bujrum Miladine u BiH, ako si ovamo naumio. U deficitu smo, inace, sa profesionalnim nocnim bravarima iz privatnih praksi. A i ona kineska protuprovalna su bezze. Samo ti dodji, Miladine, nemamo bravara sa Q5. Bujrum!
joooj balyandera majko mila :)))) a jeste jadnici ...suffer djenosajd...a ono veze koljaci vam potrpani dole, smece i vaseg naroda se procistilo
Mala šarala okolo sa Turcima, priklat nego šta.
a uspute je neki ratni zločinac vjerovatno
E moj ,Salkane,pazi da i Tebi Miladin,na vrata ne pokuca...Biraj rijeci...Ni u gori,o zlu ne govori...
Nije je morao ubiti,mogao ju je vratiti roditeljima u Bosnu.Ovako,valja u prdekanu...
ne zna se koje veci seljak ili ovi nepismeni forumasi (doso poso otiso) il ovaj bravar sto ubi zenu metalnom sipkomm
I ja sam bio bravar.
Znam bre čoveka , ali čini mi se da je KRAVAR a ne BRAVAR . To mu bolje odgovara jer su ti Balkanski kauboji (čobani-govedari, pijanci, pljačkaši, ubice....).
Đes ti bravaru sa Q5 :)