Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet i pokoj vam dusi.. a ove teroriste treba pod hitno lisavati zivota
Pa naravno cim je to vehabija dobar je jebiga bosnjo je, a to sto je terorista ili je na putu tom nema veze bosnji to ne smeta samo da nije srbin ili ustasa. Zalosno majke mi
Njih vise nema a nije bitno ko je i sta je samo po kratkom postupku
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
KRV VAM J3BEM bradatu, đubrad jedna, gledam na televizoru kako otac i brat od ovog jednog momka padaju u nesvijest kad su čuli šta je bilo... Dabogda vam ovo zadnje bilo što ste uradili.
Suzu sam morao pustiti
Mene duša boli... Jeza me fata.... Nek pričaju šta hoće, na njih 10 000 nema 100 normalnih selefija... Bio ovaj il' ne bio pripadnik dotične grupe
Za ove sto kake po portali kao drinsky: Ma sta to vi sad pokusavate reci Bosnjacima? Ja sam Bosnjak islamske vjeroispovijesti i evo porucujem ti da ne oravim razliku izmedju ovog idiota od bilo kojeg izopacenika koji sije zlo i mrznju. Usput da ti kazem da ni ti nisi daleko jer sijes svakodnevno mrznju. To izgleda trazis opravdanje za cetnicka orgijanja pa zelis reci eto ko biva Bosnjak je. A ja ti kazem da on nije Bosnjak on je obicno mrtvo govance kao i tvoji cetnici i pocetnici..
Valjda kompetentnim a ne odgovornim.
Cinjenice na pitanje "koji je motiv napada na 2 vojnika 2 razlicite vjeroispovjesti" -Napad na drzavu -Sirenje straha -Sirenje nacionalizma -Aktiviranje ratno huskacke politike iz 91 -Sirenje antiislamistickih pokreta -Sirenje kriminalnih organizacija -Temelji za uvodjenje policijske drzave Cinjenice na pitanje "koji je motiv samoubistva napadaca" -Iluzoran i nelogican -Isti scenario kao u Francuskoj - neshvacen, narkoman. ludak, extremista Ako dajes zivot za Allaha po teoriji koju Zapad zeli da proda, onda to samoubistvo mora imati svrho. Napad na 2 vojnika razlicitih vjeroispovjesti nema nikakvu svrhu osim stvaranja haosa koji samo odgovara onima koji su osmislili ove napade. Skoro se cini da su ove ubice bile pod nekim MK Ultra programom gdje su sad aktivirani kako bi radili nelogicne stvari koje samo idu u korist vladajucoj eliti kako bi zavadili sve nacije i vjeroispovjesti i zapoceli 3 svjetski rat. Rat koji bi im osigurao globalnu dominaciju.
Otpustiti odma Šefove smjene kao i komandire tzv "Vojske" Otkud "VOJNICI" u kladionici za vrijeme radnog vremena a i rade 3 dana u mjesecu.Policja po kafanama Vonici po kladionicama,daleko ce nam drzava,Blago nama.. TATINI SINOVI U SLŽBI DRAGE NAM BIH I JADNOG NARODA...
Jbt-e, jel ovaj vash glavni grad zna za sijalicu ??? Sve je okovano golim mrakom. Ako vam je ovako osvetljen glavni grad, kako vam tek izgleda najgori grad.
Ja vrlo dobro poznajem "vehabije". To su sve isprani mozgovi, narkomani, kriminalci itd. Ma halo nijedan normalan cojvek moze do pdrzavati na bilo kakav nacin, a bosnjaci neki veliki muslimani nisu i nece nikad biti. Bosanski muslimani vole svoju rakiju, svoju pivu i to se nikad nece promjeniti, zapamtite to vehabijska bagra. Ne mogu da vjerujem da su pusteni da hodaju po Bosni umjesto da ih drzavne sluzbe po kratkom postopku se rijesi. Dosta vise. Smrt terorizmu, zivjela Bosna i Hercegovina i njihovi gradjani!
Slazem se. Postoji mnogo radikalni dzamija sto bi se moralo okloniti. Sve sto je finansirano od vehabijskog pokreta se odmah mora zatvoriti. Jedino islamska zajednica u BiH moze svoje dzamije otvarati. Vehabije nisu dobro dosle u IZ a niti je njihova sekta legitimna u Bosni.
Luxury ne pametuj tako ti Boga, niko od vas ne poznaje vehabije, idite malo popricajte sa ljudima sa bradama i kratkim pantalonama, pitajte ih nesta kako provode zivot, sta misle o nekom ISILU pa cete vidjeti sta ce vam odgovoriti, samo ublehe pucate. Znaci svaki musliman koji nosi bradu i kratke nogavice je vehabija neki, nemate bolan ni trunku islamskog znanja osim mozda iz osnovne skole do pola ilmihala i svi pricate o necemo. Postoje grupe ljudi, neki od njih nose bradu, neki od njih ne nose bradu, izdvajaju se iz dzamija, njih sigurno neces naci ni u jednoj dzamiji na namazu, vec prave po kucama neke mesdzide jer smatraju sve druge nevjernicima pa cak i hodze, te smatraju da je svak na krivom putu osim njih. Njih nazivaju haridzijama, tekfirovcima i ako te bas interesuje svaki brat sa bradom ih mrzi i ne voli jer unose smutnje u islamski svijet. To sto neko ima bradu i skracene nogavice ne svrstava se u vehabije pa hocete li doci pameti vise?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi moji ,nema vise sale. Potrebno je poceti sa tajnim smaknucima svih sumnjivih likova. Ionako za njih niko nece ni pitati.
slažem se! što prije početi!!! tebe ćemo prvog objesiti za muda!
Pa bolje mi njima bombu nego oni nama!Mamu im
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo svesistem radi kako bi preusmjerio bjes građana. Sada negativnu energiju treba da usmjerimo prema ovoj zatucanoj bjedi kojoj će bolje biti u zatvoru nego na slobodi. Pravi teroristi su u samom vrhu vlasti. Oni su ubili na stotine onih koji su zbog neimaštine sebi prekratili živote, onih koji su zbog svoje bjede obolili i umrli. Oni su pobili i hiljade nerođene djece koje majke nisu željele da prolaze poput sve ovo, oni nas mrcvare, pljačakaju godinama, decenijama a sada žele da se stave kao branioci nas od ovih vjerskih fanatika. Pa te bi iole ozbiljan sistem pošamarao za par dana i više im ta sranja na pamet nebi pala. Mnogo manje su opasni ovi '' teroristi'' od pravih TERORISTA. Ovaj nebi pucao u vojnike koji zarađuju 7-8 stoja kako bi prehranili porodicu, nego bi otresao nekog sa vrha. SPREGA MALIH I VELIKIH TERORISTA. Vidjet ćete sada kako će policija da štiti debelguzonje i gumene glave a neće je biti ispred vrtića, škola, fabrika...
Bosno moja, šta tvojim divnim ljudima rade budale...
pokoj vjecni daruj im gospodine
Svjetlost vječna neka im svijetli.
Pod hitno sazvati sjednicu skupstine i donijeti zakon po hitnom postupku o zabrani rada ,postojanja i djelovanja svih radikalnih organizacija u BIH.
JEL I SDA, HDZ i SDSa ? U Njemačkoj nacionalsocijalisti izazavali rat i međunarodnu intervenciju osuđeni svi za par mjeseci i objeđšeni pa bili ZABRANJENI. Ovdje SDA HDZ SDS izazvali rat i genocid, nisu osuđeni, NAGRAĐENI DA OPLJAČKAJU SVE ŠTO RAT NIJE RAZORIO I SAD OPET NA VLASTI !! Vučić koji je učestvovao u pomaganju ratnog zločina opsade Sarajeva isto dočekalo CVIJEĆEM a Bakir TErzor sa tri poljupca i osmijesima !!
Jadni momci. Tuga, u najboljem vremenu svoj zivota. Pocivajte u miru. :((
Treba sačekati da se vidi ko je pašče koje je ubilo naše vojnike i ne trčati pred rudu.., ali moram da kažem da ja ne znam niti jednog wehabiju da nije bivši narkoman, manijak kriminalac itd.. Dakle sve su to psihički nestabilne osobe i takvi se i primaju i kvasaju u drugu vrstu bolesnika... Niko normalan ne bi ni prihvatio takvu jednu životnu zabludu kakvu oni žive!!!!!!!!
Uzas !!!! Ne znam kako nazvati idiotizam ovog ubice. U ulici Safeta Zajke (Heroj odbrane Sarajeva) u Sarajevu pucati na pripadnike Oružanih snaga BiH i ubiti ih. Strašno !!! Pa šta je tim idiotima u glavi ?!?! Uzas !!!!
Eeee... Kakvo je mjesto kažu bio taj goli otok.. Lijepa vremena za pošten svijet, kažu....
Kad gledas i te Staljiniste sto zu zatvarili tak na golom otoku, to je vjeruj mi tad bio pametan potez kakva je situacija bila, i kakav je Staljin bio i USSR. Da nije Tito pruzio tako jak otpor Staljinu i Rusima, i bio spreman ici u rat, zavrsili bi kao svaka druga istocna drzava, Ruski satelit, i pod njihovom kontrolom skroz, i nebi bilo ni slobode ni ekonomije ni standarda ni pasosa ni nesvrstanih ni one Jugoslavije. Tako da je Tito to morao raditi tako, nije radio to sto je bio neki diktator il okrutan covjek, bas suprotno. Ti sto su bili tamo na 'preispitivanju' su se vratili, jesu ih tukli, al nije ih pobio, ko sto bi oni radili da je Staljin pobjedio, i da neki Staljinov covjek dosao na vlast u Jugoslaviju mjesto Tita. Jer Staljin je pobio samo 20 miliona Rusa, il Sovijeta, i Rusi su napadali i Madjare i Cehe kad su htjeli malo slobode, a Titu i Jugu poslije toga vise nisu smjeli nikad dirati.
Tako da moras nekad biti 'tvrd' malo, TIto je to znao, i nije radio sto je volio, nego bio je pametan i svijetski politicki obrazovan covjek i svjestan sta moze biti, bilo da Staljinisti dodju na vlast, ili ovi naravno nasi cetnici, ustase, i handzar, i evo sad ove vehabije ovako. Znaci Tito bio i ostao legenda i ljudina.